.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Πώς αφαιρώ έναν εκτυπωτή από τα Windows;

Έφτασε η μεγάλη μέρα που αποφασίσαμε να αγοράσουμε έναν νέο εκτυπωτή. Η εγκατάσταση έγινε, οι drivers περάστηκαν και ο εκτυπωτής λειτουργεί μια χαρά. Όποτε πάμε όμως να τυπώσουμε, εμφανίζεται και ο παλιός εκτυπωτής και μερικές φορές αυτό μας μπερδεύει. Αφού δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιήσουμε τον παλιό μας εκτυπωτή, μπορούμε να τον αφαιρέσουμε χωρίς φόβο. Για να το κάνουμε αυτό ακολουθούμε την παρακάτω πολύ απλή διαδικασία.

Πατάμε "Έναρξη" ("Start"), "Ρυθμίσεις" ("Settings") και κάνουμε αριστερό κλικ στο "Εκτυπωτές και Φαξ" ("Printers and Faxes"). Μας ανοίγει ένα παράθυρο στο οποίο φαίνονται όλοι οι εκτυπωτές που έχουν εγκατασταθεί στο PC μας. Κάνουμε δεξί κλικ επάνω στον εκτυπωτή που θέλουμε να αφαιρέσουμε και απλά πατάμε "Διαγραφή" ("Delete"). Στην ερώτηση αν θέλουμε όντως να διαγράψουμε τον εκτυπωτή, πατάμε ΝΑΙ και ο εκτυπωτής διαγράφεται μια και καλή.


TIP!!!

Αν μαζί με τον παλιό εκτυπωτή είχε εγκατασταθεί και κάποιο πρόγραμμα διαχείρισής του, μπορούμε να το αφαιρέσουμε και αυτό μέσα από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων.

Στο παράθυρο που εμφανίζονται όλοι οι εκτυπωτές, συνήθως θα δούμε και το Microsoft Office Document Image Writer ή κάποιον άλλο "εικονικό" εκτυπωτή , εγκατεστημένο μέσω κάποιου προγράμματος. Αυτούς τους εκτυπωτές δεν τους πειράζουμε ποτέ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου