.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Pandemic 2 - Ήρθε το τέλος!!!

Και μετά το μάθημα, ώρα για χαλάρωση. Μας έχουν πρήξει τον τελευταίο καιρό για τη γρίπη των χοίρων και των πτηνών και δεν ξέρουμε τι άλλο θα βρουν για να πανικοβάλλουν τον κόσμο. Εμείς ανταπαντάμε με το δικό μας ιό που τον αφήνουμε να εξαπλωθεί και να αφανίσει την ανθρωπότητα. Θα τα καταφέρουμε ή όχι; Αφού επιλέξουμε τον τύπο του ιού που θα σκορπίσουμε και αφού του δώσουμε όνομα, βλέπουμε πού κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά. Αναλόγως τη χώρα που θα εμφανιστεί, πατάμε το κουμπί disease και δίνουμε διάφορα χαρακτηριστικά στον ιό μας, όπως π.χ. να αντέχει στη ζέστη, τον τρόπο με τον οποίο μεταδίδεται κλπ. Νικητής είναι εκείνος που θα αφανίσει τον άνθρωπο από προσώπου γης.

TIP: Κάτω δεξιά στο παράθυρο του παιχνιδιού και αριστερά από την ημερομηνία, μπορείτε να κάνετε κλικ για να τρέξετε το παιχνίδι σε γρήγορη κίνηση.

Enjoy!



Pandemic 2



1 σχόλια:

fenonaki είπε...

φιλε δεν με αφηνει να παιξω επειδη βγαζει ενα παραθυρο για το tutorial.τι μπορω να κανω;

Δημοσίευση σχολίου