.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Νέα στοιχεία στο blog μας

Όπως πιθανόν να προσέξατε, στο κάτω μέρος κάθε θέματος, και πιο συγκεκριμένα κάτω από το "Διαβάστε περισσότερα", προστέθηκε η δυνατότητα "Share", δηλαδή το να μπορεί κάθε αναγνώστης να μοιραστεί κάποιο θέμα μας στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, το Twitter, το MySpace κλπ. Του δίνεται επίσης η δυνατότητα να αποθηκεύσει ένα συγκεκριμένο θέμα στα "Αγαπημένα" του ώστε να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτό και να το παρακολουθεί χωρίς να χρειάζεται να το ψάχνει. Μια άλλη σημαντική ευκολία είναι πως μπορεί να στείλει ένα θέμα μέσω e-mail σε κάποιο γνωστό του. Περιηγηθείτε στο μενού του Share και δείτε όλες τις λεπτομέρειες.


1 σχόλια:

Sun In Clouds είπε...

Τώρα ανακάλυψα το blog σας. Ομολογώ πως έμεινα πολύ ευχαριστημένος με το πλήθος πληροφοριών που διαθέτετε. Blog σαν και αυτό, δύσκολα έχω συναντήσει στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό βλέπω τέτοια δουλειά να γίνεται και χαίρομαι που μπορεί κάποιος που δε γνωρίζει καλά τα αγγλικά, να μπορεί να διαβάζει θέματα τεχνικά και όχι μόνον καθώς και λύσεις επί αυτών χωρίς να κουράζεται με μεταφράσεις ξένων κειμένων.

Δημοσίευση σχολίου