.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Είναι τρελοί αυτοί οι κομπιουτεράδες!

Πριν δύο χρόνια, σε επίσκεψή μας στη CEBIT στο Ανόβερο, πέσαμε πάνω σε διάφορες "τρελές" κατασκευές οι οποίες άφηναν τους επισκέπτες με ανοιχτό το στόμα. Μπορούσε κανείς να δει υπολογιστές μέσα σε φούρνους μικροκυμάτων, μέσα σε χαρτόκουτα, ακόμα και επάνω σε πορτατίφ! Όρεξη να έχει κανείς και φαντασία και μπορεί να φτιάξει μια σύνθεση με τη δική του υπογραφή και το προσωπικό του γούστο. Αν σκεφτεί κανείς ότι ένας υπολογιστής δεν είναι τίποτε άλλο από το τροφοδοτικό, τη μητρική κάρτα (motherboard), την οθόνη και τις επιπλέον κάρτες και συσκευές, τα οποία απλά πρέπει να συνδεθούν μεταξύ τους, τότε θα καταλάβει πως η σύνδεση αυτή μπορεί να γίνει οπουδήποτε, ακόμα και εκτός κουτιού (σασί).

Στο θέμα αυτό δεν θα σας δώσουμε κάποια οδηγία για το πώς να φτιάξετε τη δική σας κατασκευή. Άλλωστε είπαμε πως αυτό είναι θέμα γούστου. Φυσικό είναι πως για να ξεκινήσει κανείς κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο να γνωρίζει πώς γίνονται οι συνδέσεις, τι προφυλάξεις πρέπει να πάρει και βέβαια κατά πόσο είναι εφικτό αυτό που θέλει να κάνει. Αφού ισχύουν όλα αυτά, ας πάρει μερικές ιδέες από τις παρακάτω εικόνες για το τι μπορεί να φτιάξει...































Ακόμα περισσότερα PC μπορείτε να δείτε εδώ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου