.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω μια σελίδα στην επιφάνεια εργασίας;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να αποθηκεύσουμε μια ιστοσελίδα και να την επισκεπτόμαστε χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογούμε τη διεύθυνσή της. Ένας από αυτούς είναι να την αποθηκεύσουμε στα "Αγαπημένα" του Internet Explorer ή τους "Σελιδοδείκτες" του Firefox. Ωστόσο υπάρχει και άλλη μια εξίσου αποτελεσματική λύση... Να δημιουργήσουμε ένα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας και, κάνοντας κλικ επάνω του να ανοίγει η σελίδα που μας ενδιαφέρει. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται αυτό είναι εκπληκτικά εύκολος...

Η διαδικασία είναι η ίδια για όλους τους browsers. Στο παράδειγμά μας χρησιμοποιήσαμε Internet Explorer. Έχοντας ανοίξει τη σελίδα που θέλουμε να αποθηκεύσουμε, κάνουμε ένα αριστερό κλικ στο σημείο που δείχνει το αριστερό βελάκι της εικόνας. Κρατάμε το κουμπί του ποντικιού πατημένο και το σύρουμε μέχρι να φτάσουμε στην επιφάνεια εργασίας. Μόλις φτάσουμε στην επιφάνεια εργασίας το αφήνουμε και βλέπουμε ότι δημιουργείται μια ωραιότατη συντόμευση με το όνομα της σελίδας.




Πλέον, όποτε θέλουμε να μπούμε στη σελίδα αυτή, αρκεί να κάνουμε διπλό κλικ επάνω στη συντόμευση που δημιουργήσαμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου