.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Σφαλμα δεσμης ενεργειων - Πώς το απενεργοποιούμε από τον Explorer;

Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον Φώτη που μας έστειλε το e-mail. Όπως αναφέρει, σε συγκεκριμένα sites (όχι σε όλα) του πετάει μήνυμα το οποίο λέει "Σφάλμα δέσμης ενεργειών του internet explorer. Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα στη δέσμη ενεργειών αυτής της σελίδας... Θέλετε να συνεχίσετε την εκτέλεση δεσμών ενεργειών σε αυτή τη σελίδα"; Και καλείται ο χρήστης να πατήσει ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Όπως αναφέραμε το μήνυμα αυτό δεν εμφανίζεται σε όλες τις σελίδες και, κυρίως, δεν οφείλεται στην πλευρά του χρήστη. Προφανώς ο Explorer βρίσκει κάποιο λάθος στη σελίδα (αναφέρει μάλιστα σε ποια γραμμή του κώδικα το βρήκε) και απλά αναφέρει ότι βρήκε το λάθος. Όπως είναι φυσικό, το να σου πετάγεται κάθε λίγο και λιγάκι τέτοιο μήνυμα είναι λίγο σπαστικό. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να ρυθμίσουμε τον Internet Explorer ώστε, όποτε βρίσκει παρόμοιο σφάλμα, να μην μας ενημερώνει με μήνυμα. Πώς το κάνουμε αυτό;

Ενώ έχουμε ανοιχτό τον Explorer πάμε στο μενού "Εργαλεία" ("Tools")και πατάμε κάτω κάτω "Επιλογές Internet" ("Internet Options"). Στο παράθυρο που ανοίγει πάμε δεξιά δεξιά στην καρτέλα "Για προχωρημένους" ("Advanced"). Εκεί κάπου στην 6η ή 7η γραμμή θα λέει "Απενεργοποίηση του εντοπισμού σφαλμάτων σε δέσμες ενεργειών" (άλλες εφαρμογές). Το ξετσεκάρουμε και κλείνουμε και ξανοίγουμε τον explorer.Αν μας το ξαναβγάλει ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και ξετσεκάρουμε και το "Απενεργοποίηση του εντοπισμού σφαλμάτων σε δέσμες ενεργειών" (internet explorer).

Λογικά από το πρώτο κιόλας βήμα θα σταματήσει να εμφανίζεται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου