.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

IrfanView 4.23

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Επειδή μερικοί μας το ζητήσατε ύστερα από το χθεσινό θέμα με τις φωτογραφίες, ανεβάσαμε για εσάς το πρόγραμμα IrfanView 4.23 . Μπορείτε να το κατεβάσετε και να το κάνετε εγκατάσταση. Θα πρέπει να αποσυμπιέσετε το αρχείο και θα βρείτε μέσα ένα αρχείο Setup και έναν φάκελο με το Keygen. Θα πρέπει πρώτα να τρέξετε το Setup και όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα πρέπει να τρέξετε το keygen που υπάρχει στον άλλο ζιπαρισμένο φάκελο. Όταν τρέξετε το keugen θα πρέπει στην πάνω πλευρά να γράψετε κάτι, π.χ. το όνομά σας, αλλά με λατινικούς χαρακτήρες και να κάνετε κλικ στο κουμπί "Generate". Θα εμφανιστεί ένας κωδικός τον οποίο και πρέπει να αντιγράψετε...

Μετά θα μπείτε στο κανονικό πρόγραμμα και θα πάτε στο μενού "Help" και θα κάνετε κλικ στην επιλογή "Registration". Στο παραθυράκι που θα ανοίξει θα δώσετε το όνομα που βάλατε πριν με Λατινικούς χαρακτήρες και από κάτω τον κωδικό που αντιγράψατε. Λογικά θα τα δεχτεί και πλέον θα δουλεύετε το πρόγραμμα ελεύθερα.

Στο μενού "Options" υπάρχει η επιλογή "Change Language". Αν κάνετε κλικ επάνω της θα μπορέσετε να αλλάξετε το μενού σε Ελληνικό. Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή τότε κατεβάστε την από εδώ και εγκαταστήστε την. Παίρνει 2 δευτερόλεπτα για να γίνει. Μετά ξαναπάτε στο μενού "Options", "Change Language" και επιλέγετε τα Ελληνικά.

Το πρόγραμμα μαζί με το Keygen θα το βρείτε εδώ.



3 σχόλια:

Περικλης Φραντζεσκαρος είπε...

καλησπερα φιλαρακι δεν ειναι δωρεαν το εκανα αλλα δεν ειδα καμμια αλλαγη οπως το δουλευα παλαια ετσι δουλευει και τωρα σε τι οφελει το κλειδι?

PC HANDS είπε...

Καλημέρα Περικλή.

Υποτίθεται ότι ξεκλειδώνει το πρόγραμμα και το δουλεύεις χωρίς περιορισμούς. Σε εμάς ξεκλείδωσε και λειτουργεί μια χαρά.

Μήπως έκανες κάποιο λάθος στα βήματα που αναφέραμε; Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα όντως να μην στο ξεκλείδωσε ακόμα και αν ακολούθησες τα σωστά βήματα. Ξαναπροσπάθησε. Εμείς στο όνομα βάλαμε george και το δέχτηκε κανονικά.

arkas είπε...

Συγχαρητηρια για την δουλεια που κανετε.
Eιναι υπεροχη.Σημερα το ανακαλυψα και εχω εντυπωσιαστει.
Αμεσως το εβαλα ως σελιδοδεικτη για να το παρακολουθω καθημερινα.

Δημοσίευση σχολίου