.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Καλή Πρωτομαγιά σε όλους


Καλά να περάσετε ότι και αν κάνετε και προσοχή στο δρόμο.





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, καλή πρωτομαγιά και συγχαρητήρια πολλά για το πολύ ενδιαφέρον blog που έχετε φτιάξει.
Ας περάσω κατευθείαν στο θέμα που με απασχολεί όμως, το οποίο είναι το εξής:
έχω ένα φορητό μάρκας LG τύπος E500, o οποίος διαθέτει το κλασικό pad αφής για τον χειρισμό του κέρσορα, το οποίο όμως δεν χρησιμοποιώ επειδή δουλεύω πάντα με ασύρματο ποντίκι. Και το πρόβλημά που εμφανίζεται όταν πληκτρολογώ μεγάλα κείμενα και τα χέρια μου ακουμπάνε στο pad με αποτέλεσμα το κέρσορας να μετακινείται ανεξέλεγκτα και να χρειάζεται κάθε φορά να τον επαναφέρω στο σημείο που έχω αφήσει την τελευταία πρόταση. Έχω κάνει διάφορες προσπάθειες να απενεργοποιήσω αυτήν την λειτουργία αλλά χωρίς καμία επιτυχή έκβαση.
τα φώτα σας παρακαλώ..

Μετα τιμής,
Ριχάρδος Κ.

PC HANDS είπε...

Φίλε Ριχάρδε καλό μήνα και σε σένα.

Θα φτιάχναμε καινούριο θέμα για το πρόβλημά σου, αλλά ένεκα της ημέρας, προτιμάμε να σου δώσουμε τη λύση από εδώ και τη Δευτέρα πρωί πρωί θα ανεβάσουμε το θέμα που σου χρωστάμε.

Λοιπόν, πιθανότατα οι drivers που έχεις εγκαταστήσει είναι απλοί Windows XP drivers και όχι οι Synaptics Touchpad drivers. Για το λόγο αυτό, μπες στηην παρακάτω σελίδα και κατέβασε τους touchpad drivers.

http://www.notebook-driver.com/lg/lg-xnote-e500eb500ed500-notebook-drivers-for-windows-xp/

Αφού τους κατεβάσεις κάνε τους εγκατάσταση και κάνε επανεκκίνηση. Μετά την επανεκκίνηση πήγαινε στην "Έναρξη", "Πίνακας Ελέγχου" και βρες το εικονίδιο που λέει "Ποντίκι". Κάνε διπλό κλικ επάνω του και πήγαινε στην καρτέλα "Device Settings". Εκεί , στο devices , επέλεξε το Synaptics Touchpad και πάτα το κουμπί Disable. Αυτό ήταν, πλέον θα μπορείς να γράφεις ελεύθερα χωρίς να σε ταλαιπωρεί το παλιοtouchpad!!!

Αυτά. Καλό μήνα και πάλι :)

Σου χρωστάμε ένα θέμα

Διάττων είπε...

Ευχές για τη μέρα και καλό μήνα επίσης!

Δημοσίευση σχολίου