.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Δείτε τηλεόραση στο PC σας

Το συγκεκριμένο θέμα έχει να κάνει με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και άλλα, καλύτερα προγράμματα. Ωστόσο, επειδή το πετύχαμε τυχαία είπαμε να το δημοσιεύσουμε γιατί αλλιώς θα το ξεχάσουμε. Το προγραμματάκι αυτό λέγεται Sopcast και μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τηλεόραση μέσω Internet. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το κατεβάσουμε και να το εγκαταστήσουμε στο PC μας. Αφού το εγκαταστήσουμε είμαστε πλέον σε θέση να δούμε διάφορα κανάλια από το PC.

Εμείς το εγκαταστήσαμε και μπορούμε να πούμε πως είδαμε διάφορα κανάλια (όλα ξένα). Μάλιστα ψιλοκολλήσαμε στο Κινέζικο Discovery Channel. Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Αφού το εγκαταστήσετε έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να το χρησιμοποιείτε, ή να μπείτε ανώνυμα (κάτι που κάναμε εμείς). Μετά πάτε στα "Live Κανάλια" και επιλέγετε κάποιο από αυτά που θα βρείτε μέσα. Πιθανόν κάποια να μη δουλεύουν, αλλά σίγουρα θα δείτε.



3 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολύ χρήσιμο, υπαρχει και κανενα αλλο που να μπορουμε να δουμε ελληνικα καναλια μεσω νετ?

pantelis είπε...

sto internet explored then paizei???aisxos

PC HANDS είπε...

Παντελή τι εννοείς ότι δεν παίζει στον Internet Explorer;

Γωγώ ναι υπάρχει και θα φτιάξουμε ξεχωριστό θέμα και γι' αυτό.

Καλημέρα σε όλους.

Δημοσίευση σχολίου