.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Κατεβάστε Videos από το youtube χωρίς τη βοήθεια προγραμμάτων

Μιας και πιάσαμε την κουβέντα για το youtube, ας αναρτήσουμε και ένα κολπάκι που θα βοηθήσει αρκετούς φίλους. Το συγκεκριμένο κολπάκι μάς ήρθε με mail από το halkida.tv το οποίο και ευχαριστούμε. Κατά καιρούς όλοι έχουμε δει κάποιο video στο youtube το οποίο και θέλουμε με κάποιο τρόπο να το κατεβάσουμε τοπικά στο δίσκο μας για να το βλέπουμε οποιαδήποτε στιγμή. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που βαριόμαστε να ψάχνουμε για προγράμματα ή τέλος πάντων δεν έχουμε εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά; Η λύση είναι απλή και εύκολη.Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προσθέσουμε τρία γραμματάκια στη γραμμή διευθύνσεων του browser.

Έστω ότι έχουμε ανοίξει μια σελίδα στο youtube και παρακολουθούμε ένα βίντεο, για παράδειγμα το http://www.youtube.com/watch?v=N1Sxhc02L8g (παρεμπιπτόντως, κατεβάστε τη σειρά αυτή, είναι όλα τα λεφτά).

Αν το συγκεκριμένο βίντεο θέλουμε να το κατεβάσουμε τοπικά στο δίσκο μας, αρκεί στη διεύθυνση του βίντεο να προσθέσουμε το pwn μπροστά από το youtube.com , δηλαδή η διεύθυνση να γίνει http://www.pwnyoutube.com/watch?v=N1Sxhc02L8g και να πατήσουμε Enter.

Θα ανοίξει μια νέα σελίδα στο ίδιο παράθυρο στο οποίο αρκεί να πατήσουμε την επιλογή Download Standard Quality Video και πλέον αρκεί να επιλέξουμε πού θέλουμε να αποθηκεύσουμε το βίντεο, το οποίο θα είναι σε μορφή flv. Στην περίπτωση που το βίντεο υπάρχει και σε High Quality , μπορούμε να κάνουμε κλικ στη δεύτερη επιλογή και να κατεβάσουμε το βίντεο σε μορφή MP4.



Και πάλι να ευχαριστήσουμε το halkida.tv για το κόλπο που μοιράστηκε μαζί μας.

8 σχόλια:

Lizzard είπε...

mporoume episis na katebasoume video antikathistontas sto link thn leksi youtube me get2pc

Ανώνυμος είπε...

pio programma diavazi flv. files?

PC HANDS είπε...

Παίξε το με windows media player classic και είσαι κομπλέ.

Αν θες κάποιο player δες και εδώ http://download.cnet.com/FLV-Player/3000-13632_4-10467081.html

Ανώνυμος είπε...

Στον Mozilla κάνουμε εγκατάσταση το πρόσθετο (plug-in) "DownloadHelper", κάνουμε δεξί κλικ κάπου έξω από το βίντεο και στο μενου επιλέγουμε "DownloadHelper -> Media" και το βίντεο που θέλουμε να κατεβάσουμε.

Αυτό λειτουργεί με πολλά site όχι μόνο με το Youtube.

GEO

Unknown είπε...

gia emena www.mediaconverter.org einai i lysh...
poy aplo k poly eykolo k grhgoro!

Ανώνυμος είπε...

episis ean valoyme thn leksi voobys anti gia to you tube p.x http://www.youtube.com/watch?v=XyPlbY1g4y4&feature=PlayList&p=31F0B631A1A31A1A&index=4&playnext=2&playnext_from=PLv vazoyme http://www.voobys.com/watch?v=XyPlbY1g4y4&feature=PlayList&p=31F0B631A1A31A1A&index=4&playnext=2&playnext_from=PLv mai to apothekeyoyme opoy theloume ..

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω κάνει κάτι πιο απλό: Έχω κατεβάσει την δωρεάν έκδοση του RealPlayer, και κάθε φορά που βλέπω βίντεο στο YouTube βγαίνει ένα μήνυμα "download this video?", και έτσι το κατεβάζω. Επίσης, είναι και player για τα βίντεο flv.

AVass είπε...

κάτι ακόμα ...
Ο Maxthon browser δίνει την επιλογή file sniffer. Με την επιλογή στο menu, σου δείχνει τις συνδέσεις της σελίδας με δεδομένα. Εκεί βρίσκεις και το url για να κατεβάσεις το video (flv).
www.avass.net

Δημοσίευση σχολίου