.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Κατεβάστε flash video δωρεάν!

Είδατε κάποιο flash βιντεάκι σε μια σελίδα και θέλετε να το κατεβάσετε τοπικά στο δίσκο σας; Κανένα πρόβλημα! Στο Internet κυκλοφορούν διάφορα προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά και μάλιστα δωρεάν. Ένα από αυτά είναι και το Orbit. Για να το κατεβάσετε μπείτε πρώτα εδώ και μετά κάντε κλικ στο κουμπί download. Αφού το κατεβάσετε κάντε εγκατάσταση. Το πρόγραμμα θα προσθέσει διάφορες παραμέτρους και πλέον όποτε βρίσκετε μπροστά σας κάποιο flash video μπορείτε να το κατεβάζετε με τον εξής απλό τρόπο:

Κάντε δεξί κλικ επάνω στο παράθυρο του βίντεο και απλά επιλέξτε "Grab video by Orbit". Θα ανοίξει τότε ένα παραθυράκι και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε πού θέλετε να αποθηκευτεί το video και με ποιο όνομα. Τόσο απλά.

Δοκιμάστε το και δεν έχετε να χάσετε τίποτα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το χρησιμοποιω ηδη εδω και 10-15 μερες.
Ναι μεν, αλλα...
Καθε τι που θες να κατεβασεις, διαχειριζεται απο αυτο το προγραμμα. Και εαν πχ εχεις ξανακατεβασει το ιδιο active-x, ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορουμε να κατεβαζουμε αρχεια asp ?

PC HANDS είπε...

Προς τον πρώτο φίλο: Έχουμε την εντύπωση πως μπορείς να αφαιρέσεις από τη λίστα ότι έχεις κατεβάσει μέχρι τώρα και να ξανακατεβάσεις το ίδιο αρχείο.

Προς τον δεύτερο φίλο: Για ποιο λόγο θες να κατεβάσεις ένα αρχείο asp; Τα αρχεία αυτά στην ουσία επεξεργάζονται πρώτα στον server και μετά στέλνονται στον χρήστη μέσω του browser. Για να το κατεβάσεις θα πρέπει πρώτα να το έχει κάνει downloadable ο ιδιοκτήτης του αρχείου. Αν εννοείς να διαβάσεις και να πάρεις τον κώδικα του asp , τότε μάλλον δε μπορείς. Αυτά με κάθε επιφύλαξη βέβαια. Αν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει.

Ανώνυμος είπε...

προς PC HANDS
negative παιδια!
Το δοκιμασα ανεπιτυχως και επανειλλημενα σε 2-3 περιπτωσεις. Το προβλημα διορθωθηκε μονο οταν απεγκατεστησα εντελως το προγραμμα orbit.
Δεν μπορουσα με τιποτα να (ξανα)τρεξω τα online scanners της trend micro και της f-secure.
Καλη συνεχεια και καλο καλοκαιρι σε ολους.

PC HANDS είπε...

Φίλε δεν ξέρουμε τι να πούμε. Εδώ λειτουργεί κανονικότατα.

Θα το ξανατσεκάρουμε πάντως.

Thanks anyway

Ανώνυμος είπε...

HI!! EISTAI FOVERI,BRAVO SAS PAIDIA!!OTI DIAVAZO EDW, TA PERISOTERA MAS VOITHANE ARKETA!!KALA NA EISASTE!!BYEEEEEEEEEEE!!ELEANA FROM CANADA!!

Δημοσίευση σχολίου