.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Εκπέμψτε άφοβα και παίξτε μουσική για τους φίλους σας.

Κατά καιρούς γινόμαστε αποδέκτες μηνυμάτων που έχουν να κάνουν με online ραδιόφωνο και το πώς μπορεί κανείς να παίξει μουσική από το PC του και να τον ακούνε οι φίλοι του μέσω Internet. Το θέμα αυτό δημιουργήθηκε όχι για να σας πούμε ακριβώς το πώς θα το κάνετε, αλλά για να σας πούμε πού θα βρείτε οδηγίες για να το κάνετε εύκολα. Τόσο εμείς που κάποια στιγμή το δοκιμάσαμε, όσο και ορισμένοι φίλοι, παίξαμε με το γνωστό προγραμματάκι Winamp και κάποια πρόσθετα που χρειάζονται όπως το shoutcast. Η εγκατάσταση και η παραμετροποίηση μπορούν να γίνουν πανεύκολα και μέσα σε λίγη ώρα να μπορείτε να "εκπέμψετε" στις συχνότητες του διαδικτύου :)

Δύο πολύ κατατοπιστικές σελίδες από τις οποίες μπορείτε να πάρετε πληροφορίες είναι οι παρακάτω:

Κάνοντας κλικ εδώ θα λάβετε οδηγίες στα Ελληνικά και θα καταλάβετε πώς λειτουργεί το όλο θέμα.

Κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε πώς γίνεται η εγκατάσταση του shoutcast και άλλο πρέπει να κάνετε για να παίξετε μουσική. Να πούμε πως εκτός της μουσικής που θα παίζετε μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να μιλάτε και μέσω μικροφώνου. Όταν δεν βρίσκεστε μπροστά στο PC μπορείτε άνετα να έχετε μια λίστα και να παίζει αυτόματα.

Καλές εκπομπές και αφιερώστε τίποτα και σε εμάς.

Όσοι έχουν περισσότερες πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν κάποιο αρχάριο, μπορούν να τις μοιραστούν απαντώντας στο θέμα.

4 σχόλια:

hazogolis είπε...

Εγω το εχω ψαξει πολυ και ο καλυτερος τροπος ειναι με Virtual Dj και υπηρεσιες που σου παρεχουν τζαμπα στεαρμινγ.

steve είπε...

Το προσπάθησα με το virtual dj αλλά δεν βγήκε αμα ξέρεις κάτι περισσοτερο γράψε τις διαδικασίες
Ευχαριστώ

arkas είπε...

Εγώ όταν το δοκίμασα αντιμετώπισα πρόβλημα,γιατί έπρεπε να ανοίξω κάποια θύρα στο modem,αλλά δεν έχω modem-router αλλά απλό modem που είχε στην σύνδεση πριν 2 χρόνια που το πήρα,άρα ή δεν γίνεται ή δεν ξέρω πως γίνεται.

Εάν ξέρει κάποιος κάτι ας με ειδοποιήσει.

poulata είπε...

telio ... to eftiaksa me win amp fovero thnx

Δημοσίευση σχολίου