.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Πώς βάζουμε το κουμπάκι για share στο facebook;

Παιδιά υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνεις αυτό, μέχρι και να βάλεις να φαίνεται το κουμπί που σχεδίασες εσύ. Ωστόσο εμείς θα αναφέρουμε έναν απλό τρόπο, σαν αυτό που ακολουθήσαμε και στο δικό μας blog. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το παρακάτω link και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Όπως βλέπουμε υπάρχουν τρία βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε. Στο πρώτο βήμα δηλώνουμε πού θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το κουμπί. Εμείς του blogspot επιλέγουμε το blogger.

Στο επόμενο βήμα επιλέγουμε το στυλ που θέλουμε να έχει το κουμπί. Στο τρίτο και τελευταίο βήμα μας ρωτάει αν θέλουμε να προσθέσουμε και analytics για να παίρνουμε διάφορα στατιστικά. Εμείς επιλέγουμε no και πατάμε το κουμπί "Get the Button".

Αφού πατήσουμε το κουμπί, πηγαίνουμε σε μια άλλη σελίδα όπου μας δίνονται διάφορες οδηγίες. Συγκεκριμένα μάς δίνονται οδηγίες για την περίπτωση που θέλουμε να προσθέσουμε το κουμπί στην sidebar και για την περίπτωση που θέλουμε να το προσθέσουμε κάτω από κάθε θέμα. Οτιδήποτε και αν αποφασίσετε, απλά ακολουθείστε τις οδηγίες. Για εκείνους που θέλουν το κουμπί σε κάθε θέμα, θα χρειαστεί να πειράξουν λίγο τον κώδικα, αλλά είναι πολύ απλό και κατανοητό.

Όπως βλέπετε κι εσείς, το συγκεκριμένο κουμπί προσφέρει και άλλες δυνατότητες, όπως π.χ. την εκτύπωση κάποιου θέματος.

1 σχόλια:

arkas είπε...

Πώς μπορούμε να το κάνουμε να φαίνεται κάτω από κάθε ανάρτηση;;

Και τις 2 φορές που δοκίμασα το έδειχνε πάνω πάνω στο blog μου.

Δημοσίευση σχολίου