.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!

Θα λέγαμε πως είναι το άσχετο της ημέρας, αλλά ρε παιδιά δε γίνονται αυτά τα πράγματα αλλού παρά μόνο στην Ελλάδα!!! Πριν λίγο καιρό είχαμε γράψει για έναν καταρράκτη που βρίσκεται στην Πεντέλη και αξίζει να τον επισκεφθεί κανείς. Το θέμα πάρθηκε από ένα site που ασχολείται με μηχανές και ξεκίνησε μια συζήτηση. Στη συζήτηση αναφέρθηκαν και για τις δύο λίμνες που υπάρχουν στην Πάρνηθα και στην πορεία είδαμε με μεγάλη έκπληξη πως η μια από τις δύο λίμνες είναι εδώ και καιρό περιφραγμένη και εντός της περίφραξης χτίζονται μεζονέτες!!! Ε άει στο διάολο πια!!!!

Ψάχνοντας είδαμε πως η έκταση εκεί πάνω έχει ενταχθεί στο σχέδιο πόλεως από παλιά, αλλά να περιφράξουν τη λίμνη;;; ΤΗ ΛΙΜΝΗ;;; Φτάσαμε στο σημείο να χτίζουμε επάνω στο βουνό, μέσα στο δάσος και δίπλα στη λίμνη;;; Πού είναι το κωλοκράτος να τους σταματήσει;;; Πρέπει να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας και να βάζουμε δυναμίτες σε κάθε βίλα που ξεφυτρώνει εκεί πάνω;;;

Όλα ξεπουλιούνται τελικά σε αυτή τη χώρα; Πάνε οικογένειες να χαλαρώσουν λίγο στη λίμνη και τρώνε πόρτα;;;

Ποιος θα απαντήσει ρε παιδιά για το τι συμβαίνει εκεί πάνω; Δηλαδή, το τι συμβαίνει το ξέρουμε! Κάποιοι πάνε να βγάλουν λεφτά! Το τι θα γίνει θα μας πει κανείς;;; Απαιτούμε έστω ΜΙΑ ΦΟΡΑ να δούμε να γκρεμίζονται όλα αυτά τα άθλια οικοδομήματα!

Διαδώστε το παντού! Δεν πρέπει να περάσει έτσι και αυτό! Ζητάμε εξηγήσεις από όλους τους εμπλεκόμενους! Γιατί χτίζετε στο δάσος και δίπλα στη λίμνη;;; Πού είναι το οικολογικό ενδιαφέρον σας ρε καθίκια;;;Και οι δύο φωτογραφίες είναι από τη λίμνη που ακόμα είναι προσβάσιμη. Κάντε κλικ πάνω τους.

Επίσης, κάντε κλικ εδώ για να δείτε πόσα σπίτια πουλιούνται στην περιοχή!!!

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η περιοχή της Ιπποκρατείου είναι εντός σχεδίου πόλεως. Η Λήμνη Μπελέτση πρόσφατα διαμορφώθηκε απο το Δήμο Αφιδνών. Έχουν μπεί καγγελα και απαγορεύονται οι δραστηριότητες όπως μηχανοκίνητα σκάφοι, ψάρεμα..... Η πρόσβαση είναι ελεύθερη και υπάρχει παιδική χαρά και γήπεδο μπάσκετ. Τα οικόπεδα και τα σπίτια βρίσκονται φυσικά εκτόσ λήμνης απλά ορισμένα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

PC HANDS είπε...

Και όσον αφορά στην άλλη λίμνη; Πώς γίνεται να λένε ότι δεν μπορείς να μπεις καθόλου μέσα και πως χτίζονται σπίτια δίπλα;

Δημοσίευση σχολίου