.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Πρόγραμμα αναγνώρισης προσώπου

Να ξεκαθαρίσουμε εξ' αρχής πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργεί μόνο σε Windows Vista. Αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Το πρόγραμμα Veriface είναι ένα πρόγραμμα που συνεργάζεται με την κάμερα του υπολογιστή μας και βοηθάει στο να μπαίνουμε στα Windows χωρίς κωδικούς και αηδίες :) , καθώς επίσης και να μπαίνουμε σε σελίδες χωρίς να δίνουμε τον αντίστοιχο κωδικό, όπως π.χ. σε κάποιο web mail. Να πούμε πως όσον αφορά στις σελίδες του internet δε γνωρίζουμε κατά πόσο είναι αξιόπιστο, αλλά κατά την είσοδο στα Windows δουλεύει άψογα. Εμείς ακόμα δεν το δοκιμάσαμε μιας και το PC με τα Vista είναι σε άλλο χώρο , οπότε θα σας πούμε τις εντυπώσεις μας τις επόμενες μέρες...

Ωστόσο εσείς μπορείτε να το κατεβάσετε με δύο τρόπους. Όσοι από εσάς έχετε λογαριασμό σε κάποια σελίδα για torrents, κάντε αναζήτηση το face recognition software. Όσοι πάλι δεν κατεβάζετε torrents, μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Απλά κάνετε την εγκατάσταση χωρίς να χρειαστεί κάποιο crack . Το πρόγραμμα λειτουργεί μέχρι να το βαρεθείτε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι Windows Vista, μια web camera και όρεξη για να το δουλέψετε.

Enjoy!

Να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη που μας ανέφερε για το πρόγραμμα αυτό!!!!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε windows 7 που το δοκίμασα τώρα δεν βλέπω να κάνει κάτι! Έβαλα τις ρυθμίσεις που θέλει, έκανα επανεκκίνηση και δεν γίνεται τίποτα. Προφανώς δουλεύει μόνο με Vista και όχι με την νεώτερη έκδοσή τους.

Ανώνυμος είπε...

exei diagrafi....

Δημοσίευση σχολίου