.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Πώς βάζω λογότυπο σε κάποιο βίντεο;

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι το βίντεο, την εικόνα του λογότυπου (μπορεί να είναι και απλό κείμενο) και ένα πρόγραμμα video editor. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, αρκεί να "ψαχτείτε" λίγο με το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσετε. Εμείς κατεβάσαμε και χρησιμοποιήσαμε το AVS Video Editor το οποίο λειτουργεί άψογα, χωρίς προβλήματα και κυρίως πολύ εύκολα. Το κάναμε upload και μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ. Στο συμπιεσμένο αρχείο περιέχεται, εκτός από το αρχείο της εγκατάστασης, το crack που θα ξεκλειδώσει το πρόγραμμα. Το αρχείο αυτό το κάνετε copy-paste στον φάκελο της εγκατάστασης μέσα στο program files.

Δεν θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, απλά κατεβάστε το , κάντε το εγκατάσταση και δοκιμάστε το. Όπου συναντήσετε πρόβλημα ρωτήστε και θα σας βοηθήσουμε.

Από κάτω βλέπετε ένα βιντεάκι μαζί με ένα υποτυπώδες λογότυπο. Το λογότυπο είναι εικόνα που δημιουργήσαμε στα γρήγορα.



5 σχόλια:

Διάττων είπε...

Πραγματικά, το AVS Video Editor το κατέβασα κι εγώ και, παρόλο που δε θεωρώ τον εαυτό μου ότι ξέρει πολλά από υπολογιστές, μπορώ να πω ότι κάνει πολλά πράγματα! Έχει πολλά βίντεο εφέ, επίσης μπορούν να προστεθούν γράμματα (ακόμα και να "δημιουργήσουμε" υπότιτλους σε ταινία) κ.α. Αν προσπαθήσω επίμονα να του βρω ένα μειονέκτημα, που θέλει μεγάλη δυσκολία αυτό, ε, τότε θα πω πως ενώ εισάγει για επεξεργασία flv, δεν εξάγει αντίστοιχα το φορμάτ αυτό... Εξάγει π.χ. avi, mpeg οπότε όποιος είναι φανατικός λάτρης του flv (όπως ο γράφων) κάνει μια επιπλέον μετατροπή, με άλλο πρόγραμμα βέβαια. Και πάλι να επαναλάβω πως αυτό δε μειώνει το πρόγραμμα (αποτελεί μειονεκτηματάκι).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ φίλοι μου για την υπόδειξη αυτή...

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω πολυ πολυ....

Ανώνυμος είπε...

θελω να βαλω ενα λογοτυπο,αλλα αυτο δεν εμφανιζεται απο την αρχη στο βιντεο... γιατι?

stelios είπε...

πως βάζω μια εικόνα πάνω στο βίντεο δηλαδή είναι ένας άνθρωπος στο βίντεο και εγώ θέλω να του βάλω να κρατεί κάτι με ποιο πρόγραμμα γίνεται

TheGreekReviews είπε...

ευχαριστω παρα πολυ διότι με ενδιαφέρει πολύ το παραπάνω θέμα!

Δημοσίευση σχολίου