.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Ακούστε τα αρχεία του iPod στο... ραδιόφωνο!

Ο Γιάννης έχει στα χέρια του ένα iPod και επικοινώνησε μαζί μας θέλοντας να ρωτήσει πώς μπορεί να ακούσει τα μουσικά κομμάτια του iPod στο ραδιοσιντί του αυτοκινήτου του. Η πιο καλή λύση βέβαια είναι να αγοράσει ένα mp3 player για το αυτοκίνητο και να γράψει σε ένα CD τα mp3 αρχεία και να τα ακούει εκεί. Γιατί όμως να το κάνει , τη στιγμή που με πολύ λιγότερα χρήματα μπορεί να ακούσει τα τραγούδια στο ραδιόφωνο; Το πώς θα το εξηγήσουμε παρακάτω...

Η λύση ονομάζεται FM MUSIC TRANSMITTER και δουλειά του συγκεκριμένου gadget είναι να παίρνει το σήμα από το iPod ή οποιοδήποτε mp3 player και να το αναμεταδίδει σε κάποια συχνότητα στα fm. Από κει και μετά, το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να συντονίσει το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου στη συγκεκριμένη συχνότητα και να ακούσει τα κομμάτια του mp3 player όπως ακριβώς ακούει έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Λέει ε;

Το συγκεκριμένο γκατζετάκι θα το βρείτε να λειτουργεί είτε με μπαταρίες , είτε να συνδέεται στον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Μέσα στην πόλη όπου οι ραδιοφωνικοί σταθμοί είναι πολλοί, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες παρεμβολές. Αν όμως στη συσκευή που θα αγοράσετε μπορείτε να επιλέξετε όποια συχνότητα θέλετε για μετάδοση, τότε πιθανότατα δε θα έχετε πρόβλημα ούτε μέσα στην πόλη.

Παρακάτω σας δίνουμε κάποια links για να δείτε πώς είναι αυτές οι συσκευές και πόσο κοστίζουν.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802593

http://www.ideashop.gr

http://www.shopcenter.gr/

http://www.pixmania.gr/gr/gr/349114/art/belkin/transmitter-fm-tunecast-i.html


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σας ευχαριστούμε για τα tips που ανεβάζετε...
ερώτηση πάλι για ipod/iphone: αγόρασα απο το itunes καποια mp3 και είναι μέσα στο iphone. πως μπορώ να τα κατεβάσω στο computer μου και να τα ακούω? thx!

PC HANDS είπε...

Φίλε υποθέτουμε πως αν συνδέσεις το iphone στο pc και χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα όπως το Xilisoft iPhone Transfer , θα κάνεις τη δουλειά σου.

Δες εδώ http://www.xilisoft.com/iphone-transfer.html

Ανώνυμος είπε...

Εχει στο Γερμανο επισης ενα καλο και πολυ φτηνο Transmitter..Εγω αυτον εχω..

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω για το xilisoft iphone transfer... αλλα παιζει κατι σε τσαμπα???

PC HANDS είπε...

Πονηρούλη θες και τσάμπα ε; Χαχα καλά, από Δευτέρα θα κατεβάσουμε σπασμένο το xilisoft και θα σου πούμε πώς να το κατεβάσεις.

Υπομονή

Ανώνυμος είπε...

sorry που ενοχλώ και παλι...
ο πονηρούλης είμαι..:-)
βρηκατε τιποτα?
thx!!!

PC HANDS είπε...

Δυστυχώς δεν βρίσκουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε torrent.

Ψάξαμε για κάτι άλλο αλλά τίποτα :(

Ανώνυμος είπε...

και γω δε το βρηκα πουθενα...
ευχαριστω!!! (πονηρουλης)

Ανώνυμος είπε...

το συγκεκριμενο fm transmiter της φωτογραφιας το αγορασα και απλα το επεστρεψα πισω γιατι η ποιοτητα του ηταν απαισια το συγκεκριμενο ειναι πεταμενα λεφτα

Δημοσίευση σχολίου