.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Μετατρέψτε τον ήχο ενός video του youtube σε MP3.

Φίλος αναγνώστης ρώτησε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μετατρέπει τον ήχο από ένα video του youtube σε MP3. Η απάντηση είναι πως ναι υπάρχει πρόγραμμα, αλλά δυστυχώς δεν είναι δωρεάν. Και επειδή τα δωρεάν μας αρέσουν, εμείς δεν θα σας δώσουμε πρόγραμμα αλλά σελίδες στο Internet που κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλειά και μάλιστα τσάμπα! Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες είναι αυτές οι σελίδες...

Εντελώς επιγραμματικά οι σελίδες είναι οι παρακάτω:

vidtomp3

listentoyoutube

video2mp3

Σε όλα τα παραπάνω sites πάτε και γράφετε το link του youtube και απλά πατάτε Enter για να γίνει η μετατροπή. Άποψή μας...; Η τρίτη κατά σειρά σελίδα είναι μακράν η καλύτερη μιας και η μετατροπή γίνεται πολύ γρήγορα! Δοκιμάστε τη και δεν θα χάσετε.

Βρίσκατε κάποιο βίντεο με καταπληκτική μουσική και τρώγατε τον κόσμο για να μάθετε ποιο κομμάτι είναι αυτό που ακούτε και πώς θα το βρείτε σε MP3; Ε λοιπόν, αντί να φάτε τον κόσμο, φάτε ένα donut όσο περιμένετε να μετατραπεί σε MP3!


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Ύστερα από την δημοσίευση του θέματος, το blog Greki έστειλε μήνυμα και ανέφερε την ύπαρξη ενός προγράμματος που κάνει τη δουλειά που προαναφέραμε. Το πρόγραμμα είναι το:

Free Youtube to MP3 Converter



13 σχόλια:

Unknown είπε...

υπαρχει και το super που ειναι δωρεαν και μπορει να μετατρεψει οποιοδηποτε βιντεο σε αλλη μορφη ή να εξαγει μονο τον ηχο σε mp3. ειναι εδω www.erightsoft.com/super.html

Ανώνυμος είπε...

καλε, τι σαιτ και τέτοια μου λέτε???
για δέστε εδώ

www.vdownloader.es

και τσαμπα και πολύ καλό και κατεβάζει και τα μετατρέπει σε mp3 και mp4 και ότι βάλει ο νους σας!!

;-)

ο ... πονηρούλης είμαι που ζητούσα κάτι τσάμπα για να διαχειρίζομαι τα κατεβασμένα του iphone ....

PC HANDS είπε...

Χαχα, ωραίος ο πονηρούλης!!!

Το κατεβάσαμε, το δοκιμάσαμε και όντως λειτουργεί μια χαρά!

Το προτείνουμε σε όποιον θέλει να έχει πάντα στο PC του ένα τέτοιο πρόγραμμα.

Πονηρούλη ευχαριστούμε :)

arkas είπε...

Υπάρχει και το AOA Audio Extractor,αλλά τον τελευταίο καιρό μου αντιμετωπίζει κάτι προβλήματα αν και λειτουργεί μια χαρά.Τα προβλήματα είναι κυρίως στην εμφάνιση-περιβάλλον του προγράμματος,δεν έχω εντωπύσει κάποιο τεχνικό πρόβλημα πάντως.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ
καμια βοηθεια;

Ανώνυμος είπε...

μάλιστα, κατέβασα και τα δύο ώστε να δω ποιο είναι πιο εύχρηστο.
Ευχαριστώ λοιπόν πονηρούλη και μπλόγκ

Moccahead είπε...

Αλλο ενα απολυτα δωρεαν χωρις υποχρεωσης μελους, κρυμμενα κοστη, γερμανικο ομως, και εχει την δυνατοτητα μετατροπης σε πολλα ειδη αρχειων ηχου (mp3, wmv, AAV, κλπ κλπ), αλλα και εικονας (για το κινητο, iPhone, iPod κλπ κλπ)

www.filsh.net

Stelios είπε...

Επίσης ένα αλλό πολύ καλό πρόγραμμα που μετατρέπει τα video από το Youtube σε mp3 είναι το Free Studio Μanager, και όπως λέει και το όνομα του είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το χρισημοποιώ εδώ και πολύ καιρό και κάνει καλή δουλειά. Επίσης μπορέιτε να επελσεργαστείτε και τα infos του τραγουδιού artist, album etc. Η σελίδαγια κατέβασμα: http://www.dvdvideosoft.com/

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ είπε...

Παρακαλώ πως μπορούμε να ομαδοποιήσουμε διάφορα βίντεο; Πως μπορεί να παρουσιαζονται σαν ένα;
Ευχαριστώ πολύ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...
Εμείς σας βρήκαμε τυχαία, αλλά σας καταχωρήσαμε ΑΜΕΣΩΣ στα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ. Μας βοηθάτε πάρα πολύ...
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ είπε...

Πολύ καλό πρόγραμμα για μετατροπή των βίντεο και σε mp3 είναι και το http://www.real.com/realplayer, το έχουμε δοκιμάσει με απόλυτη επιτυχία (είναι και γρήγορο).

Ανώνυμος είπε...

MPRABO RE PAIDIA EIMAI YPOXREOMENOS

Ανώνυμος είπε...

katebase DVDVideoSoft Free Studio-DOREAN,EYKOLO KAI GRIGORO!!!

Δημοσίευση σχολίου