.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Το PC HANDS είναι online

To PC Help AND Solutions δημιουργήθηκε για όλους εσάς που θέλετε βοήθεια για τα απλά ή ακόμα και τα πολύπλοκα προβλήματα που αφορούν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το δίκτυο, τον εκτυπωτή σας και γενικά για οποιαδήποτε απορία έχετε για όλα αυτά. Το ιστολόγιο αυτό απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους και σε χρήστες που δεν έχουν μεγάλη πείρα στους Η/Υ.

Το PC HANDS ήρθε για να λύσει τα χέρια σας και να σάς βάλει ακόμα πιό βαθειά στον μαγικό κόσμο των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μέσα απο πολύ απλές συμβουλές, ιδέες , λύσεις και προτάσεις, θα έχετε πλάι σας έναν on-line συνεργάτη οποιαδήποτε στιγμή και αν τον χρειαστείτε.

Περιμένουμε τα σχόλιά σας, τις απορίες και τις ερωτήσεις σας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε σας απασχολεί.

Καλή αρχή!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδια εχω ενα προβλημα.ενω επαιζα ενα παιχνιδι,κολλησε o υπολογιστης,τον εκλεισα μετα τον ανοιξα παλι και μετα την εμφανιση τησ μπαρας τον windows μου κλεινει ο υπολογιστης.μπηκα με ασφαλη λειτουργια για να αλλαξω την αναλυση αλλα δεν αλλαζε.αποσυνδεσα την οθονη αλλα κ παλι τιποτα.τι να κανω???

PC HANDS είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Θα δημιουργήσουμε καινούριο θέμα με το πρόβλημά σου εντός των επόμενων ωρών.

Stay tuned !

Αλτάϊρ είπε...

Παιδιά πως μπορώ να κάνω ανάρτηση αρχείου poiwer point σε blog ή στο youtube ;;;

Δημοσίευση σχολίου