.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Πώς να καθαρίσω έναν ιό που βρίσκεται σε καραντίνα? Kaspersky 2009


Ο Φώτης διαθέτει Kaspersky Anti-Virus 2009 και στην quarantine list υπάρχει ένα αρχείο μολυσμένο. Θέλει να μάθει πώς μπορεί να καθαρίσει το αρχείο αυτό απο τον ιό. Εμείς υποθέτουμε ότι υπάρχει επιλογή να σβήσει το αρχείο εντελώς, αλλά όσοι απο εσάς έχετε το ίδιο anti-virus ας δώσετε μια βοήθεια αν υπάρχει επιλογή για να το καθαρίσει.

Η αλήθεια είναι πως απο τη στιγμή που κάποιο αρχείο μπει σε καραντίνα, είναι δύσκολο να επανέλθει 100% στην αρχική του κατάσταση. Ίσως υπάρχει επιλογή που στέλνεις το αρχείο στην Kaspersky για ανάλυση, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια... Αν ήμασταν στη θέση σου, είτε θα το σβήναμε , είτε θα περιμέναμε κάποιο update το οποίο θα μπορεί να κάνει clean το αρχείο αυτό. Σε κάθε περίπτωση δες τι αρχείο είναι και αν σβήνοντάς το θα έχει επιπτώσεις στη λειτουργία των Windows. Αν δεν είσαι σίγουρος, μπες στον κόπο να το στείλεις για ανάλυση (αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα).


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφησε το,το kaspersky διαγραφει αυτοματα μετα απο 30 μερες οτι εχει σε καραντινα.

Δημοσίευση σχολίου