.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Ποιό δωρεάν antivirus να χρησιμοποιήσω?


Μας ρωτήσατε ποιο απο τα δωρεάν antivirus είναι καλύτερο να χρησιμοποιεί κανείς στον υπολογιστή του. Η αλήθεια είναι πως "δωρεάν" και καλό είναι δύο έννοιες που δεν σχετίζονται και τόσο μεταξύ τους. Αυτό δεν ισχύει άλλωστε σε όλα τα προϊόντα της αγοράς? Μην ξεχνάμε οτι οι εταιρίες που πουλάνε antivirus θέλουν και αυτές να κερδίσουν χρήματα, οπότε οι δωρεάν εκδόσεις σίγουρα προσφέρουν κάποια πράγματα λιγότερα. Ωστόσο, εμείς επιλέξαμε δύο δωρεάν antivirus τα οποία έχουν δοκιμαστεί απο εμάς και χρησιμοποιούνται ικανοποιητικά ακόμα και τώρα.

Το πρώτο απο αυτά είναι το γνωστό AVG. Η δωρεάν έκδοση αποτελεί μια καλή λύση για όσους δε θέλουν να δώσουν χρήματα για αγορά κάποιου antivirus. Είναι ελαφρύ πρόγραμμα, κάνει συχνά updates και σίγουρα δε θα σας προδώσει σε γενικού τύπου ιούς. Η δωρεάν έκδοση του AVG είναι 59,39ΜΒ και μπορείτε να την κατεβάσετε απο εδώ . Η σελίδα που μπορείτε να δείτε περισσότερα για το AVG είναι η http://free.avg.com

Το δεύτερο καλό free antivirus είναι το επίσης γνωστό Avast. Η Home έκδοση είναι και αυτή πολύ καλή, με συχνά αυτόματα updates και σταθερή λειτουργία. Και αυτό έχει δοκιμαστεί και, μαζί με το AVG, αποτελούν τις δύο πιο διάσημες λύσεις antivirus. Η σελίδα του Avast είναι η http://www.avast.com/ και η τωρινή Home Edition μπορεί να γίνει download απο εδώ .

Εάν γνωρίζετε κάποια άλλη εξίσου καλή και αποδοτική free έκδοση antivirus, μπορείτε να την αναφέρετε γράφοντας το σχόλιό σας.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

APO RAPIDSHARE MPOREIS NA KATEBASEIS TO MACAFEE 2009 FREE FOR A YEAR WITH ALL UPDATES

PC HANDS είπε...

Αν θέλεις δίνεις και το link για όποιον θέλει να το κατεβάσει.

Ευχαριστούμε για το σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς επίσης να έχεις linux οπότε δεν χρειάζεσαι τίποτα από όλα αυτά.

PC HANDS είπε...

Σωστά, αλλά πόσοι από τους απλούς χρήστες γνωρίζουν τη χρήση του Linux? Φαντάσου, ότι τώρα κι εμείς θυμηθήκαμε οτι στο γκάλοπ δε βάλαμε σαν απάντηση οτι κάποιος χρησιμοποιεί Linux.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΤΟ MACAFEE 2009 ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ 2008 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ .ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ LINKS :
MACAFEE 2008
http://rapidshare.com/files/82667571/lolo.rar
MACAFEE 2007 :http://rapidshare.com/files/22538494/McAfee_Total_Protection_2007-_Retail_ISO_by_andreas.rar
CODE
Password:
andreas
SEARCH MACHINE
http://rapidshare-search-engine.com/index-s_submit=Search&sformval=1&s_type=0&what=1&s=%2522MACAFEE%2B%2522&start=0.html

A VERY GOOD SITE FOR PROGRAMMS
http://www.warezakias.info

PC HANDS είπε...

Σε ευχαριστούμε. Όποιος θέλει μπορεί να το κατεβάσει.

Thanks και για το site

Ανώνυμος είπε...

avira free the best

Ανώνυμος είπε...

Για το Comodo τι άποψη υπάρχει?

PC HANDS είπε...

Το Comodo σαν firewall κάνει πολύ καλή δουλειά, αρκεί να το έχεις παραμετροποιήσει σωστά. Επειδή τυχαίνει να το χρησιμοποιούμε, μπορούμε να πούμε πως είναι μια χαρά προγραμματάκι, αλλά αν δεν το απενεργοποιήσεις πριν κάνεις κάποια εγκατάσταση προγράμματος σου βγάζει την Παναγία. Μπορεί να κάνεις και 20 λεπτά για να εγκαταστήσεις ένα απλό πρόγραμμα, λόγω των μηνυμάτων για προειδοποίηση που σου βγάζει.

Σαν antivirus δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

avira antivir free + malwarebytes free the best

chris είπε...

χρεισημοποιουσα και εγω το avg καποια στιγμη βρικα δωρεαν το paνda το οποιο και εγκατεστισα μου βρηκε 25 ιους και ετι αοφασισα να τα αγοραζω απο εδω και στο εξεις καθως το δωρεαν panda ειχε τις μισες δυνατοτιτες απο αυτο που αγορασα

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ

Για να ξεκαθαρισω λιγο το τοπιο, οσο μπορω εχουμε και λεμε :

Το μακαφι χρειαζεται να εχεις "γερο" μηχανημα. Πχ εγω το ειχα σε ενα νετμπουκ και σερνοτανε (και δεν εφταιγε κατι αλλο, το μακαφι εφταιγε)

Αλλα ας μεινω ον τοπικ.

Αλλες δυο εξισου αποδεκτες λυσεις, και απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν ειναι :

Το αβιρα :

http://download.cnet.com/Avira-AntiVir-Personal-Free-Antivirus/3000-2239_4-10322935.html?part=dl-10322935&subj=dl&tag=button&cdlPid=11012914

Και ειναι μακραν το καλυτερο σε detection rate, μη ομως αποφευγοντας τα πολλα false positive.

Κατα δευτερο λογο ειναι το antivirus της ιδιας της microsoft, το Microsoft Security Essentials :

http://download.cnet.com/Microsoft-Security-Essentials/3000-2239_4-10969260.html?tag=mncol

Αυτο ειναι πιο ευκολο στην χρηση, οποτε πολυ καλο για νεους και απειρους (με την εννοια χωρις πειρα) χρηστες.

Τα σκετα αντιβαιρους ομως θελουν και πολλα συμπληρωματα.
Παραθετω λινκ που οδηγει σε αλλο φορουμ, σε ενα εξαιρετικο ποστ ενος πολυ καλου μου φιλου :

http://www.thegreekz.com/forum/showpost.php?p=14223205&postcount=31


Τελος,

Επειδη σαν αποψη ο καθενας θα βγει και θα λεει τα δικα του, μη εμπεριστατωμενα, μπερδευοντας αυτον που ψαχνει για βοηθεια, ας γινει λιγο πιο συγκεκριμενο το ολο θεμα.

Οποιος θελει να ενημερωθει για τα ισχυοντα, κατα μεγαλο βαθμο, εμπεριστατωμενα, ας παει εδω :

http://www.av-comparatives.org/

και ας δει τα σχετικα pdf.

Ευχαριστω πολυ οσους με διαβασαν, ελπιζω να τηρησα τις προυποοθεσεις, Λευτερης

Δημοσίευση σχολίου