.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Τι πρέπει να γράφει ένα e-mail για να μη θεωρείται spam?


Να ευχαριστήσουμε το blog taxalia.blogspot.com για το θέμα που μας έστειλε και να τους ευχηθούμε καλές αναρτήσεις :)

"To e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam, διότι με βάση το άρθρο 14 του Ν.2672/1998 (ΦΕΚ Α'/290) περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Για να διαγραφείτε στείλτε μήνυμα κάνοντας κλικ εδω, με την ένδειξη remove. Μην κάνετε reply σε αυτό το μήνυμα".

Αυτό είναι το τυπικό μέρος...
Το μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται, όταν απαντώντας με το "remove" (ή "διαγράψτε" κ.λ.π.) δημιουργείται μια βάση δεδομένων στον υπολογιστή του αποστολέα, από φρέσκιες διευθύνσεις e-mails (αφού απαντήσατε, έστω και με το "remove" σημαίνει ότι είστε ενεργός, ότι όντως διαβάσατε αυτό που σας έστειλαν!).

Οπότε, αν δεν σας αρέσει ένας συγκεκριμένος αποστολέας, μην απαντάτε, ούτε με remove, ούτε με βρισιές. Απλά βάλτε φίλτρα (όλοι οι mail clients έχουν τη δυνατότητα) και πείτε στο πρόγραμμά σας: όποτε παίρνω e-mail από αυτόν, να διαγράφεται αυτόματα.

Το αυθεντικό κείμενο θα το διαβάσετε εδώ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου