.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Ενημερωθείτε για οποιαδήποτε πτήση στον κόσμο


Περιμένετε κάποιο συγγενή, κάποιο φίλο, φίλη, γκόμενο ή γκόμενα; Έχετε να παραλάβετε τον αντιπαθητικό αντιπρόσωπο της εταιρίας του μπαμπά από τη Σιγκαπούρη, αλλά δεν θέλετε να περιμένετε ώρες στο αεροδρόμιο; Στείλατε το γιόκα σας στο Λονδίνο για να σπουδάσει και θέλετε να γνωρίζετε αν το αεροπλάνο έφτασε στην ώρα του και με ασφάλεια, πριν καν ο κανακάρης σάς πάρει τηλέφωνο, κάτι που μπορεί να συμβεί 5 ώρες μετά την άφιξή του; Το παρακάτω site σάς λύνει τα χέρια...


Απλά πληκτρολογείστε το όνομα της πόλης και πατήστε Enter. Από τα αποτελέσματα επιλέξτε το σωστό αεροδρόμιο , καθώς επίσης κάποια απο τις επιλογές "Αφίξεις" ή "Αναχωρήσεις" αντίστοιχα. Αμέσως θα εμφανιστεί μια λίστα με τις αφίξεις ή τις αναχωρήσεις πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο που επιλέξατε. Πραγματικά χρήσιμο εργαλείο.

Για να πάτε στη σελίδα κάντε κλικ εδώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

de doulevei re file

Ανώνυμος είπε...

de doulevei re file alla mas douleuei

Δημοσίευση σχολίου