.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Εκεί που δουλεύω, ανοίγει παράθυρο με διαφημίσεις


Το πιθανότερο αίτιο αυτής της κατάστασης δεν είναι τίποτε άλλο από τα γνωστά σε όλους Spywares. Όπως αναφέρεται και απο την Microsoft, ως Spyware θεωρείται το λογισμικό το οποίο εκτελεί συγκεκριμένες ενέργειες, όπως προώθηση διαφημίσεων, συλλογή προσωπικών δεδομένων ή αλλαγή των ρυθμίσεων του υπολογιστή σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας εκ των προτέρων. Πώς θα βγάλουμε αυτό το πρόγραμμα από τον υπολογιστή μας?

Η λύση δεν είναι άλλη από την εγκατάσταση ενός Anti-Spyware λογισμικού. Ενός προγράμματος δηλαδή που θα ελέγξει τον υπολογιστή μας και θα βρει τέτοιου είδους προγράμματα. Ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι το Adaware και τη δωρεάν έκδοση μπορείτε να την κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ. Το κακό με αυτό το πρόγραμμα είναι οτι όση ώρα σκανάρει δε θα μπορείτε να κάνετε και πολλά, γιατί κολλάει το PC. Σαν πρόγραμμα πάντως είναι πολύ καλό.

Άλλο πρόγραμμα είναι και το AVG Antispyware και μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ .

Επίσης, εξίσου καλό πρόγραμμα είναι και το Spybot Search & Destroy και το κατεβάζετε απο εδώ.

Σημείωση !!! Επειδή εμείς χρησιμοποιούμε σπασμένο πρόγραμμα (το Super Antispyware), δεν έχουμε δοκιμάσει πρόσφατα τα παραπάνω προγράμματα. Ακούγεται οτι το Adaware δεν είναι πλέον δωρεάν και το AVG Antispyware δεν διατίθεται πλέον σαν ξεχωριστό πρόγραμμα. Πιθανόν τα αρχεία που θα κατεβάσετε να μη λειτουργούν ή να λειτουργούν για μικρό χρονικό διάστημα.

1 σχόλια:

AATON είπε...

Χρησιμοποιώ το Spybot Search & Destroy και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Επι τη ευκαιρεία, καλό Πάσχα και καλή ανάσταση.
Πολύ καλή δουλειά, μπράβο.

Δημοσίευση σχολίου