.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Translator για templates του Wordpress.

Το παρακάτω μήνυμα ήρθε από τον Πέτρο και το μεταφέρουμε όπως ακριβώς το πήραμε. Όποιος γνωρίζει ας του δώσει μια απάντηση μιας και εμείς δυστυχώς δεν γνωρίζουμε:

"Το 1ο μου blog στηριζόταν στην πλατφόρμα του blogger (το τωρινό είναι στο wordpress). Είναι εύκολο να βάλει κανείς κάποιον translator, όπως π.χ. το converthis κ.α. παρ'όλο που είναι ακόμα πολύ μακριά του τέλειου, κάποια δουλειά την κάνουν...

Έχω χρησιμοποιήσει 4 templates της wordpress, έχω προσπαθήσει να βρω κάποιον translator αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Δεν δέχεται javascript, μόνο html. Έψαξα να βρώ κάποιο πρόγραμμα μετατροπής java σε html αλλά πάλι δεν κατάφερα τίποτα, αντιθέτως στο νετ κυκλοφορούν πολλά από html σε java.

Για να μην σας τα πολυλογώ, θα ήθελα να μάθω αν έχετε κάποια ιδέα, ως προς το πώς μπορεί να μπει κάποιος translator σε wordpress templates για εμάς που έχουμε επιλέξει την συγκεκριμένη πλατφόρμα και όχι blogspot

Ευχαριστώ πολύ, Πέτρος"


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.conveythis.com/ >> Get the button, ακολουθώντας τις οδηγίες, και αντιγράφεις τον κώδικα.
Στο wordpress: Παρουσίαση >> Widgets >> drag and drop Κείμενο x >> Εισαγωγή κώδικα >> Αποθήκευση αλλαγών.
Παράδειγμα: http://blogs.sch.gr/vivlivad

Ανώνυμος είπε...

oomm

Δημοσίευση σχολίου