.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Οδηγός αποστολής e-mail στους bloggers

Το θέμα ήρθε στο e-mail μας από το halkida.tv και ομολογουμένως θα βοηθήσει στη μείωση των spam μηνυμάτων (αν τηρηθεί). Ορίστε το θέμα έτσι όπως έχει αναρτηθεί στη σελίδα news24gr.blogspot.com.

Από τη στιγμή που εχουμε Blog και εχουμε σε δημόσια κοινοποίηση το email μας news24gr@gmail.com σαφώς και δεχόμαστε τα πάντα από ενημερώσεις αναρτήσεων φίλων μεχρι δελτία τυπου καταγγελίεες ακόμα και απειλες. Ενα μόνο είναι αυτό που ενοχλεί...

Το SPAM!
Kαι μάλιστα το SPAM σε λίστες που βρίσκουν κάποιοι επειδή απλά είμαστε απρόσεκτοι όταν στέλνουμε ομαδικά emails

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ - ΚΑΝΟΝΑΣ
Όταν φίλοι Bloggers στέλνετε ενημέρωση για κάποια ανάρτηση σας κάντε κάτι πολύ απλό...
Βάλτε όλους τους παραλήπτες στην ΚΡΥΦΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ, το BCC δηλαδή!






Πηγή: http://news24gr.blogspot.com/2009/07/email-bloggers.html

2 σχόλια:

AATON είπε...

Με την ευκαιρία της ανάρτησής σου, επέτρεψέ μου να έχω βήμα στο Blog σου, και να πώ ένα παράπονο που έχω και είναι πολύ μεγάλο.

Υπάρχει τελευταία ένα φαινόμενο απαράδεκτο, και δείχνει ανώριμη νοοτροπία και σκέψη.
Κάποιοι φίλοι & συνάδελφοι Bloggers, φτιάχνουν μια λίστα με email, αυτόκλητα, εντελώς αυθαίρετα στην ουσία, με το πρόσχημα της διάδοσης των "σημαντικών" τους ειδήσεων (και ώχ αμάν τι θα χάσει ο κόσμος αν δεν τις διαβάσει), στέλνοντάς τες, σε όλους όσους τους κάνουν Follow. Μιλάμε για κάθε τους νέα ανάρτηση, ή και αναρτήσεις τους καθημερινά.

Το έχω επαναλάβει μέσα απο το Blog μου δύο φορές μέχρι τώρα, μα οι εν λόγω κύριοι δεν το έλαβαν καθόλου υπ' όψη τους, που σημαίνει πως "δεν με διαβάζουν" κάν. Το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να στέλνουν τα "δικά τους" κείμενα, αδιαφορώντας, "και" για το αν ενοχλούν, "και" για τα δικά μας που τυχαίνει να τους αφορούν.
Το κακό μάλιστα τείνει να πάρει μορφή πανδημίας, γιατί δεχόμενοι κάποιοι τον "βομβαρδισμό" αυτό, κάνουν στο τέλος κι αυτοί το ίδιο, νομίζοντας πως έτσι πρέπει.

Πολύ καλή η ιδέα της σημερινής ανάρτησης, και με την ευκαιρία αυτή, μιας και το θέμα είναι επίκαιρο και το σχόλιό μου "εντός θέματος", θα παρακαλέσω πάρα πολύ και απο εδώ πέρα να σταματήσει αυτή η κουταμάρα.

ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ EMAIL. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!!!
ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ "ΖΗΤΗΣΟΥΝ" ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ.

Δώστε τους την ευκαιρία να μπορούν να κάνουν εγγραφή με οποιονδήποτε τρόπο. Μην το κάνετε όμως εσείς γιαυτούς δίχως να σας ζητηθεί.

Εάν κάποιος σας κάνει Follow, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως θέλει να τον βομβαρδίζετε με emails δίχως να τον ρωτήσετε. Την συμπάθειά του σας δείχνει, ή το κάνει επειδή τον ακολουθήσατε κι εσείς (αν και ο δικός σας σκοπός ήταν άλλος μάλλον).

Αν κάποιος θέλει να σας διαβάζει επιμελώς, μπορεί να το κάνει και μόνος του, είτε με εγγραφή σε Newsletter που πρέπει να έχετε στήσει, σε RSS η με κάποιον Feed Reeder.
Όποιοι και να υσχυρίζεστε πως είναι οι λόγοι που το κάνουν (όσοι το κάνουν) δεν παύετε να θεωρείται Spam.
Καιρός επιτέλους να κάνετε και κάτι σωστά..

(Ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές της ιστορίας και ευχαριστώ για την φιλοξενία -αν εγκριθεί) :-)

PC HANDS είπε...

Και γιατί να μην εγκριθεί; :)

ΑΑΤΟΝ καλή η ιδέα για newsletter. Θα την εφαρμόσω.

Thanks για την ανάρτηση

Δημοσίευση σχολίου