.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Λύση προβλήματος στον VLC Media Player

Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον φίλο Fotochaos που μάς έστειλε e-mail και μας ενημέρωσε για τη λύση ενός προβλήματος που πιθανόν να εμφανίζεται στους χρήστες του VLC Media Player. Ο φίλος μας αναφέρει συγκεκριμένα:

"Βλέποντας ταινίες στο γνωστό VLC player (www.videolan.org) εμφανίζεται τακτικά ένα ενοχλητικό bug:

Όταν μπαίνω σε full-screen...εξαφανίζεται το control panel ! και δεν μπορώ να το δω με τίποτα!

Αφού έπαιξα με τις ρυθμίσεις και δεν γινόταν τίποτα αποφάσισα ότι ο πιο γρήγορος και αναίμακτος τρόπος (με βάση τον χρυσό κανόνα των υπολογιστών που λέει: Λύνεις το πρόβλημα αλλά ΔΕΝ ψάχνεις να βρεις τι το προκάλεσε γιατί θα φας τα νιάτα σου) ήταν να κάνω απεγκατάσταση και επανεγκατάση το VLC.

Ψάχνοντας σε forums βρήκα τελικά την λύση (αψηφώντας τον χρυσό κανόνα) που ομολογουμένως είναι πιο γρήγορη:

Κάνουμε delete τον φάκελο C:\Documents and Settings\"user"\Application Data\vlc (για Windows XP)
ή τον φάκελο C:\Users\"user"\AppData\Roaming\vlc (για Windows Vista) και μόλις ξανατρέξουμε το VLC επιστρέφει το control panel μας στο full-screen!

Χαιρετώ,

Φωτοχάος"


Εμείς, αφού ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον Fotochaos, να πούμε σε όλους τους φίλους πως αν έχουν τη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα ας τη μοιραστούν μαζί μας για να βοηθήσουμε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου