.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Πώς αφαιρώ τη μπάρα πάνω από το blog μου;

Το θέμα μάς το έστειλε ο Βαγγέλης τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά! Ο Βαγγέλης λοιπόν μας λέει με ποιον τρόπο μπορούμε να αφαιρέσουμε από το blog μας την μπάρα που βρίσκεται πάνω πάνω στη σελίδα, αυτή δηλαδή που λέει "Αναζήτηση Ιστολογίου", "Επισήμανση Ιστολογίου" κλπ. Εμείς το δοκιμάσαμε και όντως λειτουργεί, ωστόσο υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Αν θέλουμε να πάμε να συνδεθούμε δίνοντας όνομα χρήστη και κωδικό, δεν θα βλέπουμε πουθενά το κουμπί "Σύνδεση". Αυτό σημαίνει ότι όποιος το κάνει θα πρέπει να έχει αποθηκευμένη τη σελίδα στην οποία δίνεις όνομα και κωδικό. Πάμε τώρα να δούμε πώς γίνεται να αφαιρέσουμε τη μπάρα.



Αφού πατήσουμε "Προσαρμογή" και αφού κάνουμε κλικ στη "Διάταξη", πάμε στην "Επεξεργασία HTML". Αφού κρατήσουμε backup το πρότυπό μας πάμε στην αρχή του κώδικα, και συγκεκριμένα στο σημείο που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα. Εκεί πάμε και προσθέτουμε την παρακάτω γραμμή:

#navbar-iframe {display: none !important;}






Πατάμε αποθήκευση και πλέον η μπάρα έχει εξαφανιστεί!

Βαγγέλη και πάλι ευχαριστούμε :)


4 σχόλια:

AATON είπε...

Βάλτε μια Admin Κονσόλα στο Blog σας, όπως εξηγώ σ' αυτήν την ανάρτηση:

http://nikos63.blogspot.com/2009/05/admin-blog.html

PC HANDS είπε...

Ωραίος ο AATON !!! Φίλε θα φτιάξουμε θέμα που θα μιλάει για την ανάρτησή σου. Πολύ βολική η κονσόλα!

Thanks!

evros είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ
ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΜΠΑΡΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

poly kalo... mprabo kai to epsaxna kati mhnes tora... eyxaristo poly

Δημοσίευση σχολίου