.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

"Απενεργοποιήθηκε η φωτοαπόδοση με πολλαπλές GPU SLI"

Ο παραπάνω τίτπλος αποτελεί μέρος ενός μηνύματος που εμφανίζεται στον υπολογιστή του Φώτη. Ο Φώτης μόλις εγκατέστησε Windows XP και κάθε φορά που ξεκινάει ο υπολογιστής εμφανίζεται το μήνυμα στην κάτω δεξιά γωνία της επιφάνειας εργασίας. Τι μπορούμε να κάνουμε για να μην εμφανίζεται το μήνυμα; Μπορούμε να ακολουθήσουμε δύο δρόμους σύμφωνα με το επίσημο site της nVidia. Μιας και το μήνυμα αυτό στην ουσία δεν αναφέρεται σε κάποιο σοβαρό πρόβλημα μπορούμε κάλλιστα να το απενεργοποιήσουμε, ειδάλλως θα πρέπει να κατεβάσουμε τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών.

Για να απενεργοποιήσουμε το μήνυμα ακολουθούμε μια πολύ απλή διαδικασία. Κάνουμε κλικ εδώ και κατεβάζουμε ένα αρχείο. Αφού κατεβάσουμε το αρχείο, απλά το τρέχουμε. Αυτό θα κάνει μια αλλαγή στη registry και πλέον το μήνυμα δεν θα ξαναεμφανιστεί.

Αν θέλουμε να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του, τότε θα πρέπει να μπούμε στο site της nVidia και να κατεβάσουμε τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών. Αφού τους κατεβάσουμε θα πρέπει να τους εγκαταστήσουμε και υποτίθεται ότι το πρόβλημα θα πάψει να υφίσταται. Τάδε έφη επίσημο site της nVidia.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου