.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Σπιτι βγαλμενο απο ονειρο...

Ε ναι λοιπον, ειναι το ασχετο της ημερας... Αλλα ποιος δεν θα ηθελε να παει να δει απο κοντα αυτο το σπιτι; Οποιος πει πως δεν του αρεσει, τοτε λεει ψεματα. Καντε κλικ στις φωτογραφιες για να δειτε τι εχει φτιαξει ο ανθρωπος! Για να δουμε τωρα, ποιοι ειναι οι τυχεροι που μενουν κοντα και μπορουν ανα πασα στιγμη να το επισκεφθουν; Μπορει να σας φανει παραξενο, αλλα οι τυχεροι ειναι οι κατοικοι της Αττικης και των γυρω περιοχων. Ναι καλα ειδατε. Το σπιτι αυτο βρισκεται στη Σαλαμινα και υπευθυνος αυτης της κατασκευης ειναι ενας Πολωνος κυριος...

Το σπιτι αυτο λοιπον βρισκεται στη Σαλαμινα και συγκεκριμενα στο χωριο Περιστερια. Χαρτη δεν καταφεραμε να βρουμε για να σας δειξουμε τη διαδρομη, αλλα θεωρουμε πως ειναι πανευκολο να το βρειτε. Απο το λιμανι της Σαλαμινας ειναι μια αποσταση γυρω στα 20 λεπτα με το αυτοκινητο. Μπαινοντας στον οικισμο θα δειτε στα αριστερα ενα γηπεδο μπασκετ, το οποιο εχει επιμεληθει ο κυριος αυτος και του εχει δωσει εναν αλλο αερα.

Φτανοντας στο σπιτι κυριολεκτικα θα ανατριχιασετε μιας και , οπως ειπαμε και πριν , ειναι βγαλμενο απο παραμυθι. Ο φραχτης του , οπως θα δειτε και στις φωτογραφιες, δεν ειναι ενας συνηθισμενος φραχτης αλλα ενα ενυδρειο. Ναι σωστα διαβασατε. Ενυδρειο! Βλεπετε, ο κυριος αυτος ασχολειται με την εκτροφη ενος ειδους ψαριων που παραγουν το μαυρο χαβιαρι. Και θελοντας να τιμησει τα ψαρια αυτα και να κανει τον κοσμο να μαθει περισσοτερα γι'αυτο το ψαρι, εφτιαξε το ενυδρειο και εβαλε μερικα απο αυτα σε κοινη θεα. Ορισμενα θα τα δει κανεις κανοντας και μια βολτα στην αυτλη και περνωντας απο τον καταρρακτη.

Το σπιτι ειναι φτιαγμενο απο ξυλα και τσιμεντο, αλλα οχι ετσι οπως το φανταζεται καποιος οταν ακουσει για ξυλινο σπιτι. Ο κυριος αυτος εχει καταφερει την αρμονικη συνυπαρξη των δυο υλικων σε τετοιο βαθμο, ωστε το αποτελεσμα να ειναι τουλαχιστον εκπληκτικο! ΄¨ολο το σπιτι ειναι φτιαγμενο στον ιδιο ρυθμο. Και βεβαια, οπως θα δειτε και στις φωτογραφιες, παντου κυριαρχει το πρασινο αφου τα φυτα και τα λουλουδια εχουν την τιμητικη τους.

Εμεις δεν θα γραψουμε αλλα για το σπιτι. Το μονο που θα πουμε ειναι "ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ". Αξιζει τον κοπο να πατε με τα παιδια σας , αλλα και μονοι σας. Ο ιδιοκτητης του σπιτιου , γνωριζοντας πως το σπιτι θα "τραβιξει" κοσμο, φροντισε να φτιαξει και μια τουαλετα για το κοινο. Το σιγουρο ειναι πως η κεντρικη πορτα που βγαζει στην αυλη θα ειναι ανοιχτη για σας, οποια ωρα και αν πατε (ε μην πατε και στις 9 το βραδυ). Αν ειστε τυχεροι και τον πετυχετε εκει, ισως και σας ξεναγησει και μεσα.

Αποφασιστε το και μη χανετε χρονο λοιπον. Παρτε το καραβι για Σαλαμινα και πηγαινετε. Καραβι εχει καθε μερικα λεπτα απο Περαμα και το ταξιδι διαρκει γυρω στα 10-15 λεπτα. Μετα παιρνετε το δρομο για Περιστερια και σε 20-30 λεπτα ειστε εκει. Αν καπου χαθειτε ρωτηστε τους ντοπιους και θα σας βοηθησουν με ευχαριστηση.

Οι παρακατω φωτογραφιες παρθηκαν απο το Internet μιας κι εμεις ειχαμε ξεχασει τη μηχανη στο σπιτι.



















4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδιά, μάλλον δεν τα πάτε και πολύ καλά με την αισθητική...
όλη η κατασκευή είναι ένα τερατούργημα (και αξιοθέατο ασφαλώς, αφού σπανίως μπορεί κανείς να πετύχει ένα ανάλογο ανοσιούργημα)

ευχαριστώ

λ.μ

PC HANDS είπε...

Φίλε λ.μ. περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Εννοείται ότι κάποιοι δεν το θεωρούν όμορφο. Δεκτές όλες οι απόψεις.

ΧΑΡΑ είπε...

παραξενο

Ανώνυμος είπε...

αυτή τη στιγμή το σπίτι και το ενυδρείο είναι άδειο και ο Πολωνός μάλλον έχει φύγει, πάντως η αισθητική του μόνο για σπίτι βγαλμένο από όνειρο δεν είναι, προσωπικά, επειδή έχω εξοχικό εκεί και το βλέπω συνέχεια, το αποκαλώ το σπίτι του Ταρζάν!

Δημοσίευση σχολίου