.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Ήρθε ο νέος Firefox

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Firefox, η 3.5 και πλήθος κόσμου την έχει κατεβάσει. Το ίδιο κάναμε κι εμείς και εδώ και λίγες ώρες παίζουμε με αυτή. Όπως κάθε νέο προϊόν , έτσι και αυτό παρουσίασε κάποια θεματάκια που δεν μας πολυάρεσαν. Για παράδειγμα, έχοντας ανοίξει ένα παράθυρο με 4-5 καρτέλες, ξαφνικά τη μια καρτέλα την έβγαζε από την ομάδα και την άνοιγε σε ξεχωριστό παράθυρο. Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι ένα από τα καινούρια "κολπάκια" του Firefox και αν μπορεί να σταματήσει με κάποιο τρόπο, σίγουρα όμως ήταν ενοχλητικό.

Καλούμε όλους τους αναγνώστες που κατέβασαν και εγκατέστησαν τη νέα έκδοση, να απαντήσουν σε αυτό το θέμα αναφέροντας τυχόν προβλήματα που εμφανίζονται σε αυτούς.


5 σχόλια:

bill είπε...

εχω τον νεο μοζιλα 3.5 και δεν μου κραταει τους κωδικους του blog μου και γενικα ολους τους κωδικους (στο hotmail μου και γενικα σε ολα) γιατι γινεται αυτο?

stafylas είπε...

και εγώ τον εγκατέστησα και μεχρι τωρα ειναι άριστος !!!αλλά το μονο που με ξινίζει ειναι το πρόβλημα που αναφέρεται για τις καρτέλες και τα παράθυρα!!!

Unknown είπε...

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΦΙΑΧΝΕΤΕ..ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

οταν συνυπαρχει με τον crome δε δουλευει σωστα
δηλ. εσβηνε χωρις λογο
ετσι τους πεταξα και τους 2 και εβαλα τον flock

Ανώνυμος είπε...

θελω να ρωτησω με ποιο τροπο θα σταματησουν να ανοιγουν παραθυρα πισω απο αυτο στο οποιο ειμαι

Δημοσίευση σχολίου