.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Μούφα e-mail για το MSN

Φίλη έστειλε μήνυμα το οποίο λέει:

Μου ήρθε με e-mail το παρακάτω μήνυμα και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι. Πάντως στο Msn.com που κοίταξα δεν βρήκα να λέει κάτι σχετικό. Μήπως ξέρετε εσείς τίποτα;;;

«Από 1 Αυγούστου το messenger θα είναι επί πληρωμή μην το ξεχνάτε. Σας παρακαλώ να στείλετε αυτό το email σε 12 άτομα εάν το στείλετε δεν θα χρειαστεί να πληρώνετε. Για σας θα είναι δωρεάν. Αυτό δεν είναι ένα αστείο εάν δεν το πιστεύετε κοιτάξτε στο ( www.msn.com ) και εάν το στείλετε σε 12 άτομα η εικόνα σας στο mSN θα γίνει γαλάζια!»

Η απάντησή μας:

Χωρίς καν να το ψάξουμε σου λέμε πως ΟΧΙ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι απλά ένα chain mail το οποίο αποσκοπεί στο να σπαταλάει κανείς το χρόνο του στέλνοντάς το από δω και από κει. Σκέψου λίγο, θα συνέφερε τη Microsoft να κάνει κάτι τέτοιο τη στιγμή που όλα τα άλλα παρόμοια προγράμματα είναι δωρεάν; Όλοι φυσικά δε θα πλήρωναν τίποτα και θα επέλεγαν να χρησιμοποιήσουν κάποιο από τα άλλα προγράμματα.

Γενικά, όποτε βλέπετε mail που λέει "στείλε το σε x άτομα" , μην μπαίνετε καν στον κόπο να το στείλετε και σβήστε το κατευθείαν. Ειδικά κάτι mail που λένε πως θα αποκτήσετε τύχη αν το στείλετε σε 55 μάστορες και 60 μαθητάδες. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας.

6 σχόλια:

FILIATRANEWS είπε...

Το e-mail είναι μούφα.
Κάποιος ΗΛΙΘΙΟΣ δεν είχε τι να κάνει, και έγραψε μια Βλακεία και την εστειλε σε 20, 50, 100 ανθρώπους.

Αυτοί οι άνθρωποι συνεχίζοντας την παράδοση της Ηλιθιότητας (οι περισσότεροι δηλαδή) συνεχισαν να το στελνουν.

ΜΑ ΚΑΛΑ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ:

Αποκλείεται η Microsοft να κάνει τέτoια βλακεία για λόγους ανταγωνισμού.
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ο Βill να κάνει συνδρομητικό το msn την στιγμή που υπάρχουν τσαμπέ ο Yahoo messanger, Google talk κλπ κλπ????

ΟΥΔΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ.
τελικά πόσο κορόίδα είναι ορισμενοι????

Συγνώμη για το ύφος μου αλλά και μωρό παιδί κάτι θα σκεφτόταν απο όλα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, υπάρχουν αρκετοί μωρόπιστοι (για να μην τους πω αλλιώς, λόγω ευγενείας)..
Μου ήρθε κι εμένα σήμερα και γκουκλάροντας βρήκα τα σχόλιά σας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ αστείο είναι το άλλο παρόμοιο email που κυκλοφορεί και λέει ότι τελειώνουν τα ονόματα στο MSN γιατί όλοι καταχωρούν ένα κάρο διευθυνσεις!!!!
Παραπέμπει μάλιστα σε άρθρο του BBC από το 2001, που έλεγε κάτι τέτοιο. Το 2009 μας ενημερώνουν για πρόβλημα του 2001!!!! for god's sake

AATON είπε...

Με κάλυψαν οι προλαλήσαντες πλήρως θα έλεγα.

Stelios είπε...

Και σε μένα στέλνουν τέτοια μυνήματα στο email που χρησιμοποιώ για MSN. Απλά τα διαγράφω.

Ανώνυμος είπε...

ειχα κατευασει το msn plus και μετα κατευασα και μια βλακια που λεγετε bandoo και απο τοτε σταματησε να λειτουργει και το msn plus :( και το bandoo εγω θελω να διαγραψω το bandoo και δεν ξερω πως !! σας παρακαλω μπορειτε να μου δωσετε μια λυση!! θελω να ξαναλειτοθργισει το msn plus mu <3

Δημοσίευση σχολίου