.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Ποσταρετε στο blog ακομα και αν δεν ειστε στο PC σας...

Με αφορμη το mail που εστειλε ο Γιαννης για ενα προβλημα που εμφανιζεται στο blog του, δημιουργησαμε αυτο το θεμα για ολους εσας που θελετε να φθγετε για διακοπες και εχετε αγχος για την πορεια του blog σας επειδη για καποιες μερες δε θα ασχοληθειτε μαζι του. Μην αγχωνεστε, μπορειτε να ετοιμασετε τα θεματακια σας και να τα ανεβασετε οποιαδηποτε μερα εχετε αποφασισει εσεις.Οχι, δεν εχουμε σκοπο να σας παρουσιασουμε κανενα γκατζετακι που θα σας συνδεει στο Internet. Μιλαμε για τη δυνατοτητα που δινει το blogger σε ολους ωστε να ετοιμαζουν καποιο θεμα και να προγραμματιζουν την αναρτηση του οποιαδηποτε μερα και ωρα θελουν. Το πως θα το δουμε παρακατω...

Η διαδικασια που ακολουθουμε ειναι ακριβως η ιδια με αυτη στην οποια δημιουργουμε ενα καινουρια θεμα. Τις οδηγιες μεχρι αυτο το σημειο δεν τις δινουμε μιας και ολοι γνωριζουμε το πως γινεται η δημιουργια καινουριου θεματος. Φτανουμε λοιπον στο σημειο στο οποιο γραφουμε το θεμα μας. Οπως βλεπουμε και στην παρακατω εικονα, στο κατω αριστερο μερος του πεδιου μεσα στο οποιο γραφουμε υπαρχει η επιλογη "Επιλογες Αναρτησης". Κανοντας κλικ εκει ανοιγει ενα μικρο μενου. Σε αυτο το μενου μας ενδιαφερει η δεξια πλευρα η οποια αναφερει την ημερομηνια και την ωρα της αναρτησης.




Ακριβως σε αυτο λοιπον το σημειο εμεις μπορουμε να παμε και να ορισουμε ποια μερα και ποια ωρα θελουμε το θεμα μας να δημοσιευτει. Αφου ορισουμε μερα και ωρα παταμε το κουμπι "ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ". Αυτο ηταν! Εμεις το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να το αφησουμε εκει και να περιμενουμε τη μερα που ορισαμε για να τσεκαρουμε αν οντως δημοσιευθηκε. Πηγαινοντας και στην επεξεργασια αναρτησεων θα δουμε στα δεξια του θεματος τη λεξη "Προγραμματισμενο".

Ωστοσο, για να μην ξεχασουμε και τον Γιαννη, οποιος γνωριζει γιατι δεν δημοσιευονται προγραμματισμενα θεματα σε καποια μπλογκ και τι μπορει να ευθυνεται γι'αυτο, ας απαντησει για να βοηθησουμε το φιλο μας. Καπου ειδαμε πως σε αυτο οφειλεται η λεκτικη επαληθευση, το γνωστο captcha. Υποτιθεται πως αν αφαιρεσεις αυτη την επιλογη, το προβλημα θα διορθωθει. Ωστοσο τι γινεται στην περιπτωση που δεν εχουμε ενεργοποιησει το captcha οπως ο Γιαννης;

4 σχόλια:

AATON είπε...

Αυτό έχει να κάνει με το εκάστοτε πρότυπο (Template) που χρησιμοποιεί ο καθ' ένας.
Νομίζω πως κάπου η Blogger κάνει κάποιες αλλαγές τελευταία, οι οποίες επηρεάζουν κάποιες λειτουργίες γενικώς (όπως είναι και τα χρώματα στους αναγνώστες για παράδειγμα, που δεν αλλάζουν πλέον όπως εμείς θέλουμε σε σκούρα backtounds).
Είχα κάνει παλιότερα την ανάρτηση αυτή, και δούλευε κανονικά, μέχρι πρότινος, όταν αρκετοί φίλοι, μου έγραψαν πως έπαψε να λειτουργεί ξαφνικά.

thalassis είπε...

ΚΑΛΉΜΕΡΑ. ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΆΘΩ ΠΩΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΣΤΟ BLOG ΘΑ ΑΝΟΊΓΟΥΝ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΓΥΡΝΆΣ ΠΊΣΩ

PC HANDS είπε...

AATON όντως ίσως έχει να κάνει με αλλαγές που κάνει η blogger.

Thalassis δες λίγο το παρακάτω link:

http://pchands.blogspot.com/2009/05/links-blog.html

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

εγω οταν αλλαζω το πμ με μμ στην ωρα το θεμα δεν αναρτηται ποτε τι φταιει;

Δημοσίευση σχολίου