.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Admin κονσόλα για το blog σας!

Ύστερα από το χθεσινό θέμα για το πώς θα εξαφανίσετε τη NavBar από το blog σας, και ειδικά μετά από την απορία που γεννήθηκε στον καθένα μας για το πώς θα κάνουμε login στο blog μας αν λείπει το κουμπί "Σύνδεση", ο φίλος AATON ήρθε να μας λύσει την απορία με ένα θεματάκι διαμάντι! Η χρήση admin κονσόλας θα λύσει τα χέρια σε όλους όσοι διαχειρίζονται ένα blog! Ακολουθείστε το παρακάτω link και δείτε όλο το δημοσίευμα.

http://nikos63.blogspot.com/2009/05/admin-blog.html

AATON χίλια ευχαριστώ!



7 σχόλια:

AATON είπε...

Σε ευχαριστώ θερμά για την ανάρτηση. Σε παρακολουθώ ανελιπώς, και δεν το κρύβω πως, πάρα πολλές αναρτήσεις σου ήταν για μένα θησαυρός.
Βλέπεις, εσυ γράφεις για PC κατά κύριο λόγο, ενώ εγώ για Blogs (έκαστος στο είδος του έ;) :-)
Θα ήταν μεγάλη μου χαρά, εάν μου έστελνες έναν Banner σου να τον αναρτήσω στην σελίδα που έφτιαξα, αποκλειστικά για Banners απο αξιόλογα ιστολόγια. Θα ήταν τιμή μου επίσης (όχι όμως απαίτηση) αν έβαζες κι εσύ έναν Banner μου στο γεμάτο ενδιαφέρον blog σου.
Με εκτίμηση,
Νίκος (ΑΑΤΟΝ)

PC HANDS είπε...

Έγινε ήδη :)

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά έχω καταλάβει λάθος; login στο blog μας γίνετε από το www.blogger.com είτε έχουμε εξεφανίσει τη NavBar είτε όχι!!! Γιατί τόση ταλαιπωρία?

john fistikis είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ..ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. !!

PC HANDS είπε...

Προς ανώνυμο φίλο:

Σωστά, αυτό λέγαμε κι εμείς, ώσπου είδαμε πως login μπορεί να γίνει και χωρίς να μπεις στο blogger.com , αρκεί να προσθέσεις κάποιες γραμμές στον κώδικα που δίνει ο AATON στο blog του.

Κάνοντάς το αυτό εμφανίζονται τα πεδία που δίνεις username και password σαν αυτά που βλέπεις και στο δικό μας blog στην αριστερή στήλη.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί κύριοι,
Κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το blog του Νίκου(ΑΑΤΟΝ).
Κάθε φορά που πάω να μπώ και να πατήσω σε κάποιο θέμα, μου βγάζει ειδοποίηση οτι ο Internet Explorer, δεν μπορεί να διαβάσει την σελίδα.
Μετά πατάω οκ και σβήνει η σελίδα.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Εχει πολύ ωραία θέματα και με ενδιαφέρει

PC HANDS είπε...

Απ'οτι ξέρουμε ο Νίκος γνωρίζει για το πρόβλημα που αναφέρετε και έκανε κάποιες ενέργειες. Διαβάστε στο παρακάτω link

http://nikos63.blogspot.com/2009/07/blog-wordpress.html

Δημοσίευση σχολίου