.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Εσείς, ποιο κόμμα θα ψηφίσετε;

Αγαπητοί φίλοι μπορεί να έχουμε μείνει πολύ πίσω με τα θέματα που αναρτάμε στο blog μας, αλλά δεν σας έχουμε ξεχάσει. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι αναγνώστες τους οποίους βοηθάμε μέσω e-mail. Προσωπικοί λόγοι μας αναγκάζουν να μην περνάμε πολλή ώρα στο blog. Θα επανέλθουμε όμως σε φυιολογικούς ρυθμούς. Το σημερινό θέμα είναι εντελώς εκτός θεματολογίας του blog μας, ωστόσο θεωρούμε πως πρέπει να το "ανεβάσουμε" . Ακολουθώντας το κλίμα των ημερών οφείλουμε να ενημερώσουμε για την ύπαρξη ενός κόμματος το οποίο θα κατέβει στις επόμενες εκλογές και φυσικά πρόκειται να το ψηφίσουμε. Το κόμμα ονομάζεται "Δημοκρατικοί" , ιδρύθηκε εδώ και 7-8 μήνες και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι ιδρύθηκε από πολίτες και όχι από επαγγελματίες πολιτικούς...

Ακριβώς επειδή ιδρύθηκε από πολίτες, θεωρούμε ότι οι θέσεις και οι απόψεις του κόμματος συνάδουν με τις θέσεις και τις απόψεις όλων των απλών πολιτών. Επειδή έχουμε παρακολουθήσει την πορεία του κόμματος από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, θεωρούμε πως όντως οι άνθρωποι αυτοί έχουν κάτι πολύ καλό να προσφέρουν. Και αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει άνετα αν επισκεφθεί την ιστοσελίδα του κόμματος (www.dimokratikoi.gr).

Δυστυχώς , παρόλο που οι θέσεις του κόμματος είναι αυτές που ο καθένας θα ήθελε να ακούσει (αυτό που όλοι λέμε "το αυτονόητο") , ωστόσο δεν υπάρχει η απαραίτητη προβολή του, με αποτέλεσμα να μην είναι γνωστή η ύπαρξή του σε πολλούς ανθρώπους. Επειδή οι Δημοκρατικοί είναι, κατά την άποψή μας, μια σοβαρή και ελπιδοφόρα κίνηση, προτείνουμε σε όλους τους αναγνώστες μας να επισκεφθούν την ιστοσελίδα τους και να διαβάσουν τις θέσεις και τις προτάσεις τους για να αποκτήσουν μια εικόνα για αυτούς.

Επειδή οι άνθρωποι αυτοί έχουν σαν βασικότερο μέσον προβολής το Internet, καλούμε όλους όσους βρουν την κίνηση αυτή ενδιαφέρουσα, να την προωθήσουν και να την προβάλουν όπως μπορούν. Είτε μέσω των blogs, είτε μέσω e-mails , ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Πάντα θεωρούσαμε πως εμείς οι χρήστες του διαδικτύου μπορούμε να κάνουμε μια μεγάλη ανατροπή. Αν βάλουμε όλοι στην άκρη οποιαδήποτε κομματική "στάμπα" και οποιονδήποτε κομματικό εγωισμό , αν σκεφτούμε λίγο πιο καθαρά και αν αναλογιστούμε τι μας έχουν προσφέρει τα ήδη υπάρχοντα κόμματα, σίγουρα θα δούμε πως όντως οι δημοκρατικοί έχουν να προσφέρουν πολύ περισσότερα. Άλλωστε οι λύσεις που προτείνουν συνοδεύονται και με το πώς αυτές θα επιτευχθούν.

Μπορεί να ακούγεται κάπως... ρομαντικό, αλλά πιστέψτε μας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Δε χρειάζεται να πάει χαμένη η ψήφος μας. Αφού υπάρχει κάτι αξιόλογο, ας τη δώσουμε σε αυτό. Όλοι εμείς οι χρήστες του Internet δεν είμαστε όλη την ώρα μπροστά από μια οθόνη. Έχουμε τις ανησυχίες μας, τα όνειρά μας για κάτι καλύτερο και πάνω απ'ολα τη δύναμη για να τα καταφέρουμε. Τι λέτε λοιπόν, θα το προσπαθήσουμε;

2 σχόλια:

warmongeR είπε...

Ολα τα κομματα πασχιζουν για το καλο μας!
Εχετε ακουσει κανενα να λεει θα σας καταστρεψω?????
ΚΑΝΕΝΑΣ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΣΙΕΣ!

PC HANDS είπε...

Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα φίλε warmongeR!

ΟΜΩΣ, ανάμεσα στα κόμματα που τους έχει δοθεί η ευκαιρία και απέτυχαν και σε ένα κόμμα που και δίνει πραγματικά ριζοσπαστικές λύσεις και έχει στους κόλπους του αξιόλογα άτομα, δε θα έπρεπε να επιλέξει κανείς το δεύτερο;

Λογικό είναι να υπάρχουν αμφιβολίες και δε σου κρύβω πως κι εγώ δεν είμαι 100% σίγουρος για το αν τελικά είναι η τέλεια επιλογή. Αν δεν τους ψηφίσω όμως δεν θα το γνωρίζω. Όλους τους άλλους όμως τους έχουμε δει στην πράξη και έχουμε σιγουρευτεί για τα πραγματικά τους κίνητρα.

Δεν ξέρω αν επισκέφθηκες τη σελίδα τους. Κάνε το και θα δεις πως από τα γραφόμενά τους διαφαίνεται μια ελπίδα. Οι προτάσεις τους με βρίσκουν σύμφωνο σε πολλά και θεωρώ πως το ίδιο ισχύει για πολλούς συνανθρώπους μας.

Και ένας λόγος παραπάνω για να ψηφίσει κανείς το συγκεκριμένο κόμμα είναι πως αποτελείται από πολίτες και όχι πολιτικούς. Πολίτες που όμως διαθέτουν το υπόβαθρο για πολιτική σταδιοδρομία.

Δεν ξέρω, πάντα υπάρχει το περιθώριο λάθους. Για να αποδειχθεί όμως το λάθος πρέπει να τους ψηφίσουμε. Αν και κατά την άποψή μου, το περιθώριο λάθους στην περίπτωση αυτή είναι πολύ μικρό.

Δημοσίευση σχολίου