.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Δεν εμφανίζονται κάποια πράγματα στο blog μου. Τι να κάνω;

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε στον Βασίλη, αλλά σίγουρα έχει εμφανιστεί και σε πολλούς άλλους χρήστες. Ο Βασίλης λοιπόν εγκατέστησε Windows 7 και αμέσως μετά την εγκατάσταση πήγε να μπει στο blog του και δε μπορούσε να δει τους αναγνώστες του. Στη θέση των αναγνωστών εμφάνιζε ένα άσπρο πλαίσιο (μπορεί σε άλλους απλά να το εμφανίζει κενό, χωρίς χρώμα. Το πρόβλημα είναι συνηθισμένο και οφείλεται στον flash player. Πλέον πάρα πολλά σημεία σε οποιαδήποτε σελίδα, είτε πρόκειται για blog , είτε για σελίδες με παιχνίδια, είτε για ενημερωτικές σελίδες κλπ, λειτουργούν με τη βοήθεια του flash player.

Σε περίπτωση λοιπόν που κάποιο σημείο δεν φαίνεται , πιθανότατα χρειάζεται εγκατάσταση του flash player ή αναβάθμιση του ήδη υπάρχοντος. Ο τρόπος που το κάνουμε είναι απλός. Μπαίνουμε στη σελίδα της Adobe και συγκεκριμένα εδώ και επιλέγουμε να κατεβάσουμε την τελευταία έκδοση του player.


Προσοχή!!!

Υπάρχει διαφορά αν η εγκατάσταση γίνει από Mozila ή από Internet Explorer. Θα διαπιστώσετε κι εσείς πως , ενώ πρόκειται για την ίδια έκδοση, υπάρχει όντως μια μικρή διαφορά. Όσοι δουλεύουν και με mozila και με IE θα πρέπει να κάνουν δύο διαφορετικές εγκαταστάσεις.

Επίσης, προσοχή κατά την εγκατάσταση γιατί πρέπει να ξετσεκάρετε ένα κουτάκι που επιτρέπει την εγκατάσταση του google toolbar. Κατά την άποψή μας είναι εντελώς άχρηστο το google toolbar.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας φίλοι.
Είχα εγκαταστμένο το media player 10 καιτον αντικατέστησα με τον 11.
Βλέπω όμως ότι δεν εμφανίζει τη διάρκεια του αναπαραγώμενου αρχείου μουσικής-πραγμα που για μένα είναι πολύ σημαντικό.
Τον απεγατέστησα και μου έφερε τον ΜΡ9 ο οποίος όμως δεν αντιγράφει αρχεία σε μορφή ΜΡ3-και είναι και αναχρονιστικός γενικότερα.
Αν δεν υπάρχει τρόπος εμφάνισης της διάκειας του αναπαραγώμενου μουσικού αρχείου από το ΜΡ11, πως μπορώ να επαναφέρω τον ΜΡ10; Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

mhpws mporeite na mou peite pws mporw na alla3w ton kwdiko tou modem mou???????????????

Δημοσίευση σχολίου