.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Πώς μετατρέπω αρχεία μουσικής cda σε mp3 ;

Καλημέρα σε όλους. Ο Γιώργος επικοινώνησε μαζί μας και ζήτησε να μάθει πώς θα μετατρέψει αρχεία cda σε mp3. Τι είναι όμως το αρχείο της μορφής cda; Με πολύ λίγα λόγια, τα cda αρχεία είναι αρχεία που βρίσκονται μέσα σε μουσικά cd's αλλά στην ουσία δεν περιέχουν την ίδια την "μουσική" πληροφορία. Αν για παράδειγμα κάνουμε copy-paste ένα τέτοιο αρχείο από το CD στο δίσκο μας, σίγουρα μουσική δεν θα ακούσουμε. Για να καταφέρουμε λοιπόν να μεταφέρουμε αυτά τα αρχεία στον δίσκο, θα πρέπει πρώτα να τα μετατρέψουμε σε mp3 ή κάποια άλλη μορφή.

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα που μπορούν να εκτελέσουν αυτή τη δουλειά. Εμείς επιλέξαμε δύο από αυτά και σας δίνουμε τα links για να τα κατεβάσετε.

Το πρώτο πρόγραμμα είναι το ImTOO Converter και θα το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Το δεύτερο πρόγραμμα είναι το Alt Converter και θα το βρείτε εδώ.

Κατεβάστε τα, κάντε την εγκατάσταση και δοκιμάστε τα. Εκτός από την παραπάνω δουλειά μπορούν να κάνουν και διάφορες άλλες μετατροπές.

4 σχόλια:

Stelios είπε...

mporoume epishs na ta kanoume se .wma me tou windows media player kai peita me enan converter na ta kanoume mp3 ala o tropos sas einaio kalyteros

George Proimos είπε...

Δεν χρειάζεται μπορει και ο windows media player να κάνει τη μετατροπη

FILIATRANEWS είπε...

Δεν υπάρχουν τα αρχεία. Λυπάμαι.

The file has been deleted

Ανώνυμος είπε...

AltoMP3 Gold 5.20 Free Download απο το google
εχει και keygen
στειλτε μου email στο a.friend439@gmail.com να σας το στειλω

Δημοσίευση σχολίου