.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Γίνε σκηνοθέτης με το AVS Video Editor 4.1

Ο Δημήτρης έστειλε μήνυμα και ζήτησε να μάθει ποιο πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να φτιάξει βίντεο βάζοντας μέσα δικές του φωτογραφίες και μουσική. Εμείς, για άλλη μια φορά, θα προτείνουμε το AVS Video Editor 4.1 το οποίο είχαμε ξανασυναντήσει σε παλαιότερο θέμα που αφορούσε την εισαγωγή λογότυπου σε κάποιο βιντεάκι. Δεν θα πούμε πολλά περισσότερα σήμερα. Θα το προτείνουμε ανεπιφύλακτα και για τη δημιουργία βίντεο από φωτογραφίες, καθώς και για την εισαγωγή μουσικής σε βίντεο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει μια πληθώρα επιλογών, τόσο για την εναλλαγή των εικόνων και των βίντεο (αν εισάγουμε δηλαδή 3 βίντεο και θέλουμε να τα ενώσουμε, η εναλλαγή από το ένα βίντεο στο άλλο πρέπει να γίνεται ομοιόμορφα), όσο και για τα εφέ που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε. Με το AVS μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα βίντεο αποτελούμενο μόνο από εικόνες, ένα βίντεο από εικόνες και μουσική, ένα βίντεο που περιέχει μικρότερα βίντεο΄, εικόνες και ήχο μαζί κλπ.

Δουλέψτε το λίγο και σιγά σιγά θα γίνετε τσακάλια στο μοντάζ. Τέλος να αναφέρουμε πως το AVS μάς δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας video σε διάφορες ποιότητες, ακόμα και σε High Definition.

Μπορείτε να το κάνετε download εδώ, αν και πρέπει να σας προειδοποιήσουμε πως το συγκεκριμένο πακέτο δεν το δοκιμάσαμε μιας και έχουμε ήδη εγκατεστημένο το πρόγραμμα. Αν κάποιος αναγνώστης το εγκαταστήσει και παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα παρακαλούμε να ενημερώσει για να βγάλουμε το link και να βρούμε κάποιο άλλο.

8 σχόλια:

Διάττων είπε...

Πράγματι πολύ καλό το πρόγραμμα που προτείνετε, απλά να προσθέσω ότι χρησιμοποιώ και το Win DVD Creator! Όπου το βρείτε, αν υπάρχει, κατεβάστε το!

Ανώνυμος είπε...

δεν δουλευει η εφαρμογη... κατα την εγκατασταση βγαζει το μηνυμα:

AVS Editor 4.1
Class not registered, ClassID:
{2CDC3E23-B2C2-4FD6-B864-60EA2F61DFA1}

MOLEMOU είπε...

PAIDIA EGO TO EKANA EGKATASTASH KAI TA EFTISE TO PC MAKRIA

bill είπε...

το κατέβασα αλλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω κάποιο λάθος κάνω σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις πως θα το εγκαταστήσω ευχαριστώ Billtaxi

Ανώνυμος είπε...

και εγω το ιδιο προβλημα εχω με τον ανωνυμο (class not registered)... υπαρχει αλλο αρχειο να κατεβασουμε να δοκιμασουμε?

PC HANDS είπε...

Παίδες βλέπω ότι προφανώς υπάρχει πρόβλημα. Θα αφαιρέσω το link μέχρι να σας βρω κάποιο που να λειτουργεί σίγουρα. Sorry αν σας ταλαιπώρησα αλλά κι εγώ από το rapidshare το κατέβασα και δουλεύει άψογα.

Ανώνυμος είπε...

thanks

Ανώνυμος είπε...

Αυτό μοιάζει πάρα πολυ με το Power Director 8.
Μονο που δεν ξερω αν το Power Director 8 μπορει να παρει λογότυπο επάνω.

Δημοσίευση σχολίου