.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Imagiris και ξερό ψωμί!

Τι μπορεί να βρει κανείς στο PC της συζύγου του...; Αμέσως το μυαλό σας πήγε στο πονηρό ε; Ε όχι λοιπόν , μπορεί να βρει διάφορα καλούδια, όπως το imagiris! Ένα online εργαλείο που εμένα προσωπικά με βοήθησε αφάνταστα!!! Χρειαζόμουν μια εικόνα και συγκεκριμένα ένα λογότυπο, το οποίο θα τοποθετούσα σε ένα βίντεο που ζήτησε ένας πελάτης. Έλα όμως που το λογότυπο αυτό το έβρισκα μόνο σε μικρές διαστάσεις. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να το βρω σε υψηλή ανάλυση γιατί αλλιώς το βίντεο πήγαινε χαμένο. Κάπου εκεί λοιπόν συνάντησα το imagiris το οποίο, εκτός των άλλων, κάνει και ψηφιακό zoom σε εικόνες.


Πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε;

Είναι απλό. Καταρχάς πρέπει να έχουμε μια εικόνα που χρειάζεται επεξεργασία. Την εικόνα αυτή μπορούμε να την έχουμε είτε τοπικά στο PC μας, είτε να τη έχουμε βρει στο Internet. Στη συνέχεια μπαίνουμε στη σελίδα http://www.imagiris.com και κάνουμε κλικ εκεί που λέει Try it now (δείτε και την εικόνα από κάτω).




Στη συνέχεια κάνει κλικ είτε στο κουμπί "Upload" είτε στο "Weblink" , ανάλογα με το αν έχει την εικόνα στον δίσκο του ή την έχει βρει στο Internet. Από κει και μετά έχει τρεις επιλογές. Μπορεί να ζουμάρει την εικόνα, να της αφαιρέσει τον "θόρυβο" και να κάνει καλύτερη εστίαση. Σε εμένα δούλεψαν και τα τρία και είμαι ευτυχισμένος :)

Στους χρήστες του Firefox υπάρχει ένα add-on το οποίο δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε να μεταφέρουμε άμεσα στη σελίδα επεξεργασίας του imagiris κάποια εικόνα που βρήκαμε στο Internet. Το add-on θα το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.


Δοκιμάστε το και αποθηκεύστε τη σελίδα κάπου. Σίγουρα κάποια στιγμή θα σας χρειαστεί...

1 σχόλια:

mixalis2004 είπε...

Kαταπληκτικό!!! θα το ξεσκίσω κανονικά.... thanks ... thanks ... thanks...

Δημοσίευση σχολίου