.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Ενίσχυση Επιστημόνων - Ελεύθερων Επαγγελματιών

Κάντε τη δήλωσή σας και καλέστε μας να στήσουμε τον καινούριο εξοπλισμό!!!

Το PC Help AND Solutions σας ενημερώνει πως το πρόγραμμα για την ενίσχυση επιστημόνων και ελεύθερων επαγγελματιών έχει πάρει παράταση έως και τις 30 Νοεμβρίου 2009. Έτσι λοιπόν, όσοι από εσάς είστε γιατροί, οδοντίατροι, γεωλόγοι, γεωπόνοι, δασολόγοι, ιχθυολόγοι, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, λογιστές και οικονομολόγοι και θέλετε να ανανεώσετε-αναβαθμίσετε τον ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό, πρέπει να το δηλώσετε έως τις 30 Νοεμβρίου 2009. Δικαιούχοι των ενισχύσεων είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που είναι σήμερα ενεργοί, έχουν κάνει έναρξη δραστηριότητας πριν την 1η Ιανουαρίου 2009 και δεν απασχολούνται με σχέση εξαρτημένης εργασίας.

Η προκήρυξη αφορά την ενίσχυση των ακόλουθων κατηγοριών δαπανών ανά κατηγορία επαγγελματικής δραστηριότητας:

* εξοπλισμός πληροφορικής (Η/Υ και περιφερειακά)
* απαραίτητο ειδικό τυποποιημένο λογισμικό (software)
* εξειδικευμένος εξοπλισμός σύγχρονης τεχνολογίας για την παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας (π.χ. ιατρικά μηχανήματα).

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα http://www.espa.gr/Greek/News.aspx?newsid=139 . Διαβάστε την προσεχτικά και επίσης διαβάστε και τις συχνές ερωτήσεις.


Αν η έδρα σας βρίσκεται στην Αθήνα και αν η αίτησή σας γίνει δεκτή, επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας να γνωριστούμε και να στήσουμε τον καινούριο σας εξοπλισμό!

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας στείλετε e-mail και θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου