.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Δημιουργήστε banners για τη σελίδα ή το blog σας, entel;vw dvre;anεντελώς δωρεάν!

Φίλος αναγνώστης ζήτησε τη βοήθειά μας για να μπορέσει να φτιάξει δωρεάν banners για το blog του. Οι λύσεις είναι αρκετές μιας και στο Internet θα μπορέσει κανείς να βρει μια πληθώρα ιστοσελίδων οι οποίες μας βοηθάνε να δημιουργήσουμε από ένα απλό banner, μέχρι μια animated εικόνα. Ξεκινάμε λοιπόν:

Η πρώτη κίνηση είναι να μπούμε στο Google και να πληκτρολογήσουμε τη φράση free banners. Αμέσως θα δούμε διάφορα αποτελέσματα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε σε κάθε σελίδα και να τσεκάρουμε αν αυτά που προσφέρει μάς κάνουν. Εμείς μπήκαμε σε ένα από τα πρώτα αποτελέσματα του Google , το bannerfans.com και φτιάξαμε το παρακάτω banner. Όπως θα δείτε - και αυτό ισχύει στα περισσότερα sites - στην κάτω δεξιά γωνία του banners υπάρχει συνήθως κάποιο λογότυπο της σελίδας, το οποίο όμως μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί με ένα απλό προγραμματάκι επεξεργασίας εικόνας.



Μπείτε λοιπόν σε κάποια από τις σελίδες που θα βρείτε και δοκιμάστε τες. Κάποια σίγουρα θα σας κάνει.

Επίσης, όσοι από εσάς κατεβάζετε torrents, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για προγράμματα δημιουργίας banner, όπως είναι το Banner Maker, το My banner creator κλπ. Τα κατεβάζετε σπασμένα, τα εγκαθιστάτε και κάνετε τη δουλειά σας όπως εσείς θέλετε και ταυτόχρονα μαθαίνετε σιγά σιγά και το πώς λειτουργεί το πρόγραμμα.

Η επιλογή δική σας!

4 σχόλια:

bloggertips.gr είπε...

bravo paidia!
eiste apisteytoi!
oti aporia exo tha sas rotao.
http://johnpatra.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μπορούμε να μάθουμε πως βάζουμε ένα link κάτω από ένα banner ????

arkas είπε...

ευχαριστω πολυ!!
εαν ξερετε και αλλα,εστω προγραμματα πειτε μου.

niklakis είπε...

paokchampion.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου