.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Ανακοίνωση PCHANDS


Αγαπητοί φίλοι, όπως και εσείς έχετε διαπιστώσει, εδώ και μερικούς μήνες έχουμε σταματήσει τις αναρτήσεις νέων θεμάτων και, δυστυχώς, έχουμε μειώσει τη βοήθεια μέσω e-mail. Αυτό συμβαίνει για καθαρά οικογενειακούς λόγους και λόγω σημαντικών αλλαγών που λαμβάνουν χώρα όλο αυτό το διάστημα και οι οποίες θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες. Όσο και αν θέλει κανείς να ασχοληθεί με αυτό που έχει ξεκινήσει, η έλευση ενός μωρού πάντα θέτει όλα τα υπόλοιπα στην άκρη :)

Υπομονή λοιπόν και σιγά σιγά θα ξεκινήσει η εισαγωγή νέων θεμάτων.

Hasta la vista :)



5 σχόλια:

bloggertips.gr είπε...

αντε ρε παιδια να σας δουμε με νεες αναρτησεις..καιρος ηταν!!!
http://www.johnpatrablog.blogspot.com/

takis perreas είπε...

Να σας ζήσει!

Thodoris K. είπε...

Θα περιμενουμε οσο χρειαστειιιιι!!! :)
Να σας ζησει και το μωρακι!!!

Giorgos Papadopoulos είπε...

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΤΟ ΜΩΡΟ

ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ INTERNET...

WWW.kokkinogia.blogspot.com

Klokos είπε...

Να σας ζήσει ο μικρός και ότι επιθυμείτε!

Όταν με το καλό επιστρέψετε θα ήθελα να δω θέματα που έχουν να κάνουν με την διαμόρφωση των blogs αλλά και πως αφαιρούμε δια πάντως τυχόν fonts που έχουμε εγκαταστήσει στον υπολογιστή. Το 2ο κυρίως μου έχει γίνει βραχνάς. Βλέπετε η γυναίκα μου έχει γεμίσει ένα PC με εκατοντάδες μαλακισμένες γραμματοσειρές και για να γράψω ο έρμος με μια απλή ελληνική γραμματοσειρά ψάχνω μισή ώρα να την βρω :S

Δημοσίευση σχολίου